Şimdi Ara

1024x768 Çözünürlükte Görüntü Kalitesi Arttırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
30.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21.5 inch 1920x1080 bir monitörüm var. Normalde cs go oynarken çözünürlük ayarım 16:9 1920x1080 di fakat bu gün 4:3 1024x768 yaptım ve bu çözünürlüğün çok daha iyi olduğunu anladım. Fakat tek sorun görüntünün iyice bulanıklaşması ve özelliklede uzak kısımların aşırı kötü görünmesi. Oyun içi ayarlar en yüksek seviyede. Acaba çözünürlük 1024x768 iken görüntünün netleşmesini sağlayabilir miyiz ?

• Gözün alışmadığı için büyük ihtimalle . Çok kötü geliyosa 4:3 1280x960 deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D091CF6B3 -- 17 Kasım 2016; 12:19:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözünürlük çok daha iyi değil(Sistemeden sisteme değişir ama kayda değer fps artışı verebilir) tamamen tercih meselesi yani sana öyle geliyordur. Blackbars yaparsan bulanıklık ortadan kalkar fakat ekranda gördüğün oyun küçülür.
  • Çözünürlüğü düşürme sebebim oyun içi karakterlerin gövde ve baş kısımlarının daha büyük görünmesi ve iyi vurulabilmesi. Black bar denedim fakat onu kullanmak yerine 1920x1080 kullanmak benim için daha iyi. Sistem olarak 4.4ghz stabil çalışan fx6300 ve sapphire 7850 2gb kullanıyorum fps değerleri 1920x1080 de 150-250 arası değişiyor. Tek sıkıntım düşük çözünürlükte nasıl daha net görüntü alabilirim anlamadım.
  • Denedim fakat neredeyse ikiside aynı şey. Oynadığım ekran tıpkı 480p ayarında izlenen bi cs:go videosu gibi. Uzakta bi adam olsa orda gördüğüm tek şey bi adam olduğu. Oyun bulanık detaylar bulanık sırf çözünürlük düşürdük bu kadar kötü olması etrafın çok garibime gitti doğrusu. Sonuçta bu ayarlarda oynayan çok fazla profesyonel oyuncu var.
  • 1024x768 için o büyüklükte bi ekran için black bar şart ve black bar ı dert etme emin ol oyuna başlayınca o bar hiç umrunda olmuyor hatta alışınca hoşuna bile gidiyor daha pro duruyor ki alışılmayacak bi durum yokl oyuna başlaman yeterli kendi yok olur.:D 1280x1024 veya 1280x960 fps aynı olmasına ragmen ben oynayamıyorum sanki mouse pixsel atlıyormus gibi geliyor bana.Görüntü kalitesi ni yükseltme ye gelince ilk şart DVI mönitör ve DVI bağlantı kaymak gibi oluyor o bulanık görüntü yok oluyor tamemen 2.si çizim mesafesini doku kalitesini ve keskinliği yumuşatmayı açmak Anti Aliasing lag yapıyor dedikleri icin ben kapalı tutuyorum ama actıtgında çok daha iyi görüntü elde edersin bi dene bakalım.
  • Hocam bende 4:3 te oynuyorum ve 1024x768 de iyi goruntu aliyorum.yanliz benim monitorumde tuşlarla game moduna alinca iyi goruntu veriyor.senin monitorun menusunde game modu varsa birde oyle dene bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 alışkanlığı 640x480 oynuyodum bayadır 1024e çekince çok kaliteli geldi. tamamen göz alışkanlığı
  • Alışkanlık harici birde düşük çözünürlükte bişeyler açık olunca blur oluyodu, ne olduğunu hatırlamıyom bütün ayarları tek tek deneyip bulabilirsiniz bence
  • Sen muz istiyorsun ama çilek tadı versin ?
  • 1280*720 best
  • 1280 li 2 çözünürlük vardı. onları dene. görüntü daha net ve performans olarak 1024x768 e yakın
  • Oyun içinde belki özel bi ayar vardır ama normalde dediğin seyin olması imkansız.Görüntü kalitesi düşürmek demek,detayin azalmasi demek,buda uzağı net secememek demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1280x1024 veya 1280x960 çok iyi. ben birazcık daha geniş gösterdiği için 1280x1024 oynuyorum tavsiye ederim.

daha altı gerçekten görüntü kalitesini leş yapıyor eğer monitörünüz büyük ve blackbar oynamıyorsanız.
  • MSAA, kenar yumuşatma veya eşyönsüz süzme görüntü ayarını yükseltmeyi dene Valorantta 4:3'deyken görüntü fazla bozuluyor MSAA 4x yapınca arada ciddi bir fark oluşuyor.
  • Ben de bu ayarları yapıyorum yazılar okunmuyor ve ekranın kenarları boş kalıyor bunu nasıl ekrana genişletebilirim 23.6 inç viewsonic 144hz 1920x1080p monitör kullanıyorum 4:3 ekran oranında sadece 1660 a 1440 dı herhalde tam hatırlamıyorum ama o çözünürlükte tam olarak ekrana sığıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.