< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
104 TL ye bunu aldim, nasil ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kardeşim kötülemek gibi olmasında bu hoparlör migroslarda 50 küsür tl ye satılıyor. Geçen migrosa gittiğimde onlarca vardı stokları bitirmeye çalışıyorlar. Boyutuna göre ses seviyesi ve ses kalitesi iyi değil diyorlar, tabi bu fiyattaki bir ürün için çok beklentiye girmemek lazım.
-
https://www.migros.com.tr/philips-bt55w-bluetooth-hoparlor-beyaz-p-2564a6c
migrosta kalmamış ne zaman 50 tl ye gördün ? ben arkadaşa aldım hediye olarak :)) xioami mini 2 bt hoparlörden kötü mü ? onunda ses çıkışı 2w yazıyordu.
Bana 65-70 tl ye geldi çekle,indirim ve bonusla beraber. Herşeye zam geliyor hemen alayım dedim.
-
İnternet mağazasında bulamazsın, migros mağazalarında satılıyor. Sıcak fırsatlarda 2-3 hafta önce bu hoparlörün konusu açılmıştı migrosta stokları bitirmeye çalışıyorlar diye, geçen gün gittiğimde denk geldim ama almadım. Rafta 10 larca kutu duruyordu.
Xiaomi mini 2 ile aralarında bir kıyas yapamam, incelemelerine bak. Karşılaştıranlar olmuştur dinle, hangisini beğenirsen onu al. Bu fiyatlara beklentin yüksek olmasın.
-
Anladım, hangi şehirdeki migrosta gördün ? Ankara mı ? 100-130 tl lik cihazlardan pek hayır gelmez doğru anca Çin malı alacan ses bombası da onlarda dayanmıyor. 25 tl indirim kuponu vardı mecburen hepsiburada.com dan aldım 2w ses çıkışı var, 10w falan bulmak lazım da marka ürünler pahalı.
Genel olarak yorumlar olumlu philips markasının, bende de kulaklığı var pro 6305 modeli çok memnunum öyle apple kulaklığı gibi bangır bangır ses vermiyor fakat kalitesi iyi.
-
Şehrin önemi yok, her migros mağazasında bulabilirsin.
-
50 tl ye ise çok iyi kendime alayım. Her migrosta olmuyor mağazadan mağazaya değişiyor indirimler beyaz eşya alırken denk gelmiştim teşhir ürünü, stok eritme babıyla ucuza satıyorlardı indesit marka yapışıp almıştık :))
şunu alsan ne kadar gidecek işte :)
-
Şu philips ten daha mı iyidir ? bayağı yorum almış,memnunlar insanlar. Dediğin gibi philips in ucuz ürünleri tırtmış, keseyi açmak lazım. Geri iade edebilirim henüz kargo gelmedi bütçe 130 TL galiba en mantıklısı şöyle bişey.
-
Bu hoperlorleri niye aliyorsunuz inanin bilmedigimden soruyorum. En iyilerinin bile berbat kotu otesi sesleri var. Herkes yemiyor icmiyor bunlardan aliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bekar arkadasa aliyorum evde dinleyecek laptopun sesi az cikiyor ve piknige gidince falan disarida. Arabanin arkasina katlanir sandalye atip koye gider ne bileyim.
https://www.hepsiburada.com/polosmart-fs37-led-isikli-kablosuz-hoparlor-p-HBV00000RQSBQ
Sunda karar kildim bu paraya en iyisi bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bosuna 50 tl ye satmamis migros fiyatina gore is gorur ses kaliteli,cok hafif ve net ama su daha iyi. Son seste hafif parazit,cizirti yapiyor kutuyu ve ambalaja hasar vermedigimden iade cakacagim :)
Philips mono ve 2w, alttaki urun 3+3 cift hoparlor + arkasinda subwoofer varmis. Marka demek iyi demek olmuyor, giris seviyesi marka cihaz alinmazmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 2 Kasım 2020; 13:35:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X