Şimdi Ara

1050 TL Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler resimde belirttiğim pc sizce nasıl bu pc ile rahatça lol cs go dota oynayabilirmiyim ddr 4 tabanlı olması bana iyi göründü.
     1050 TL Sistem

• oynarsın
  • YouTube dan ekran kartının oynayacağın oyunlardaki performansını görebilirsin ama benim tavsiyem ekran kartını ikinci el alman, çok daha iyi kartlar alabilirsin. Ben iki sene önce gtx 650'yi ki 7750'den iyidir aynı fiyata almıştım. Giriş seviyesi karttir. Bence o paraları haketmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  1050 TL Sistem

Bu sistem daha başarılı bir şeçim olucaktır. Tekil çekirdekte intel biraz daha başarılı olsada çift çekirdek oluşu işi sıkıntıya sokuyor. Disk şeçiminizi depolama ise hdd hız ise ssd şeçip kendiniz ekleyebilirsiniz

• o bütçeye ddr3 daha iyi bir tercih bence
  • arkadaşlar ddr4 sistem toplamak istedim çünkü ileride parçaları geliştirebilirim diye ilk dediğim sistemle biraz daha düşük performans alırım ama git gide parçaları yenileyebilirim diye düşündüm o yüzden intel tercih ettim ama kötü diyorsanız değiştirebilirim
  • arkadaşlar başka öneri varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalirsa apu sistem toplayin.

• Beyler bu alttaki sistemi toplasam daha iyi olurmu soğutucu ekleyip ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

1050 TL Sistem
  • Bence o ekran kartını alacağına i3 6100 al ve rami 8 gb yap. Vatan'daki fiyatlar biraz pahalı 8 gb ddr4 ram 120 liraya bulabilirsiniz. Ekran kartını da ilerleyen dönemlerde bütçen müsait olunca eklersin. Lol en son ayarlarda 70-80 fps veriyor i3'tekiı. Gerçi pentiumun da aynı olabilir ama bence bu ekran kartına para verme. İkinci el de bakabilirsin yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

benim tavsiyem ekran kartını ikinci el alman, çok daha iyi kartlar alabilirsin.

Ben de ikinci el ekran kartı bakınıyorum ama bizim millet senelerce tepe tepe kullandıkları kartları bile fahiş fiyatlardan satmaya çalışıyorlar.
  • Apu Sistem Toplayın bu fiyata daha iyi olacaktır
  • Intel Core i3-6100 Skylake 3M 3.70Ghz 1151
    MSI H110M Pro-Vh D4 2133Mhz mATX 1151
    Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14 (HX421C14FB/8)
    Toshiba 500GB 32MB 7200Rpm (DT01ACA050)
    Zalman ZM-T1 Plus ATX Kasa/Siyah
    Zalman ZM300-LE 300W Güç Kaynağı

Oynadığınız oyunlar yüksek grafik gücü gerektirmiyor. Skylake işlemcideki İGP (HD Graphics 530) ile LOL ve CS-GO 1080p yüksek ayarlarda 50fps üzeri, DOTA-2 720p yüksek ayarlarda 30fps civarı oynanabilir. İşlemciyi daha iyi seçip ileriye dönük bir sistem kurulabilir.
  • her arkadaşın dediği mantıklı geliyor ENCHANTER ın düşünceside baya hoşuma gitti bu arada 2. el ekran kartı almak istemiyorum beyler başka önerisi olan açıklayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.