Şimdi Ara

1050ti sistem donma anlık fps dropları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 3 ay önce forumdan ve sıfır parçalardan topladıgım sistemim şu şekilde;
    asus expendention 1050 ti
    h110m pro-vd
    8 gb corsair 2400mhz ram
    JD 240 gb ssd
    iNTEL G4560 işlemci

İlk başlarda hiçbir sorun vermeyen sistemde suan csgo da anlık fps dropları yaşatıyor.
    Rami memtest ile test ettim bi sorun cıkmadı.Slotunu değiştirip temizledim.
    Ekran kartını test ettim bi problem yok.
    İşlemci stabil hatta üstünde çalısıyor test edildi.
    Sıcaklıklar normal.
    1tb harddiskim varken de bu sorun vardı yani sonralardan başladı.Ssd kullanıyorum yine aynı problem var.
    Oyunu alta alıp tekrar girdiğimde süre çok uzun sürüyor.
    Psu anlık fps dropları yaşatabilir mi?
    Yazılımların hepsi de güncel.
    Yardımcı olabilcek var mı bu konuda?
    Şimdiden teşekkürler.

• Başka oyun oynuyorsanız bir test edebilir misiniz başka oyunlarda bu sorunun devam edip etmediğini?
  • Sonuç aynı malesef.
  • Windows 10 1703 sürümlerinden sonra işlemci performanslarını kırptılar bu açıklardan dolayı eget güncelleme yapdıysanız onunla alakalı olabilir 1703 sürüm nolu sisteme geri dönmeniz çözebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

Windows 10 1703 sürümlerinden sonra işlemci performanslarını kırptılar bu açıklardan dolayı eget güncelleme yapdıysanız onunla alakalı olabilir 1703 sürüm nolu sisteme geri dönmeniz çözebilir
    Bugün tekrar format atacağım güncelleme yapmadan dediğiniz gibi.Sonucları buraya yazarım.
    Teşekkürler yorumunuz için.
  • Axelw0w kullanıcısına yanıt
    Kullandıgınız cd yad usb barındırdıgı windows sürümüne dikkat edin 1703 olmalı 1709 ve sonrası malesef zayıf işlemcilerde fps drop yaşatıyor formattan sonra hizmetlerden ve görev zamanlayıcıdan update hizmetlerini kapatın yoksa kafasına göre güncelliyor umarım hallolur

• Fps kaça düşüyo mesela ?

• aynı sistemde arkadaşım aynı ayarlarda 250 fps alıyor ki ben de aynı fpsyi alıyordum 1 ay öncesine kadar.Sonra ne olduysa anlık 80 100 120 arası gidip geliyor sonra aniden geri 300 üstüne cıkıyor.
  • Harddisk sata kablosu aşınmış sürekli kesilip donmalar yapıyormuş düzelttim teşekkürler ilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axelw0w

Harddisk sata kablosu aşınmış sürekli kesilip donmalar yapıyormuş düzelttim teşekkürler ilginize.
    kablo eski miydi ki bu kadar kısa sürede aşındı ?
  • Çıkarıp takarken olmuş muhtelen çünkü sorunu bulabilmek için baya söküp taktım herşeyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.