Bildirim
1070 -288 tl ..
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
17 bin tl yerine 3 bin tl mi? Fiyatlar nedir parçaların?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 15 Ocak 2018; 23:6:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1070 değildir o 70 tir 1070 olsa duramazsin 😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
32 gb ram ddr3 3000 mhz 250 lira gördüm siteye girip fiyatları inceliye bilirsiniz not tek seferde 75 $ üstü alışveriş yapmadıkça ücreti kadar kargo ücreti veriyorsunuz çinden geliyor çok ucuzlar ama güvenilir mi bilmiyorum alışveriş yapmadım ( 4 tlye laptop buldum sipariş edeceğim :D) -
Dikkat et kargo 2 milyar çıkmasın
videolarını izliyorum ücreti kadar kargo var diyorlar pek güvenemedim ama denemekten zarar gelmez bence :D -
böyle yapan adamlara ne çıkıyor herkes biliyor 2tb usb bellek diyon 2tb yazıyor 2gb çıkıyor taşınabilir hdd alıyon içinden conta çıkıyor bu kutudanda sana çıksa çıksa o fiyata ayıp olmasın diye fanları ve kabı çıkar -
Sol görselde 4gb yazmışlar kutu 1070 kutusu ilan başlığında 1080ti 1050ti yazmışlar değişik.
ruhsuz orda seçim yapıyorsun istedigin modeli adamlar modellerinin en yüksek versiyonunu koyuyorlar :) -
quote:
Don't buy graphics cards from wish.com. There are many reports of fake branded cards that use older gpus with a new label. They work, but you are paying for what you get, so don't expect a 1070 for 120 bucks. -
hıyar çıkmasın dikkat edin.hatta dikkat etmeyin hıyar çıkacak kesin
Bende böyle yerlerden kim alışveriş yapıyor diyorum. Denemekten zarar gelmez demiş birde iyi dene abicim.
4 cigolayt ddr5x memory -
siteyi bilmiyorsan alma kutudan ne cıkacagı hiç belli olmaz :Ddd -
Kutu bile yollamayabilirler
quote:
Orijinalden alıntı: daryldixon06
siteyi bilmiyorsan alma kutudan ne cıkacagı hiç belli olmaz :Ddd
Yok ben zaten Alibaba'dan bir şey almıyorum da merak ettim, sadece ekran kartı mı yoksa diğer parçalarda da böyle akıl dışı indirimler var mı diye Yoksa tabiki o fiyata 1070 mümkün değil, küçük bi ihtimal 1050 2 gb çıkabilir.
2.el gtx 1070 fiyatları zaten bu civarda olmalıydı şu an ama mining işi biraz uzattı -
quote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
1070 değildir o 70 tir 1070 olsa duramazsin 😁
Arkadaş bisiklet ışığı almıştı yollamadilar güvenilir site değil tüketici hakları filan da işlemez yakmayın başınızı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sahte kart bu -
Uzak durun maceraya girmeye gerek yok
Benzer içerikler
- üçlü ara bellekleme nedir
- entegre grafik nedir
- amd hata 182
- palit ekran kartı alınır mı
- termal pad önerisi
- intel arc graphics nedir
- rx 8000 serisi
- intel iris xe graphics özellikleri
- intel arc b580
- nvidia h100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X