Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

1080p Kalitesinde İzleyebilmek için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki yaz sezonu içerisinde önceden sahip olduğum 5-10 tane 1080p kalitesindeki filmleri bir kaç arkadaşımla izlemek istiyorum. evde iki netbook var malesef ikisininde çalıştırma kapasitesi yok bi tane de eski bir masaüstü bilgisayar.

Nasıl bir Media oynatıcı alabilirim ki? Flash bellek veya harici bellekteki videoları sorunsuz açıp geniş ekran tv'mde veya 21inç bilgisayar monitöründe yüksek kalitedeki filmleri oynatabilisin.

Divx , dvd oynatıcılar 1080p yi flashtan çalıştırabilir mi?
    Bluray çalıştıran bi media oynatıcı mi olması gerekiyo?
    teşekkürler.

• hocam medya playerların görevi sizin istediğiniz işi yapmak zaten...

siz sadece bütçeden haber verin.. bir de videolarınız .mkv formatında mı yoksa bluray iso formatında mı?
  • mkv formatındalar genelde, 1080p mp4 de var. İnternette media oynatıcılar buldum bi kaçtan 100-250 liraya örneğin ama vga girişi yok. tv ye bağlayabileceğim 3 kablolu giriş veya hdmi var. fakat gerekirse bilgisayarın monitörüne de bağlamak istiyorum. Vga girişine dönüştürebileceğim bi ürün var mı?

Örn:http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-movix-star-full-hd-1080p-mkvdtsdolby-71-media-player-hdmi-kablo-hediyeli-dkmvstar/productDetails.aspx?productId=bd85433&categoryId=112123

• vga bağlantı media player larda olmaz. var sa da ben bilmiyorum.. vga-hdmi dönüştürücü bakmanız lazım ama onlarda da nasıl bir performans olur orası muamma.

egreat r6a-II ya da philips hmp 5000 araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 14 Nisan 2012; 10:35:34 >
  • bu çok kötü oldu şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.