Şimdi Ara

1080p videoda kasma takılma cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ecs g31t-m7 anakarta
    *E7500 işlemci
    *2+2 4 gb 800 hz LC6 kingston ram
    *asus gt630 ekran kartı
    *ASUS VN247 (ACI24C3)
    23.4 inches (59.4 cm) / 1920 x 1080 pixels @ 50-75 Hz monitöre sahibim

daha önceki sistemimde ekran kartı yoktu işlemci e4400 dü ve 1+1 2 gb ram vardı . Bu sistemde 1080p görüntü açmaya çalıştığımda ve bir kaç programı aynı anda çalıştırdığımda işlemciye çok fazla yük biniyordu ve seste cızırtı ve görüntüde sanki düşük internet kullanıyormuşumda yüklemiyormuş gibi yapıp kasıyordu(50 mb internet kullanıyorum)

ama şuan en üstte yazdığım sistemi kullanıyorum ama yinede 1080p görüntü açtığımda aynı şeyler oluyor . daha fazla program çalıştırabiliyorum ama fazla program açıncada youtube müzik dinlesem bile seste cızırtıyla birlikte kasıyor . Geforce now için bu sistemi topladım ama gel gelelim oyunu 1920*1080 açmaya çalışınca sanki internet yetersizmiş gibi işaret gösterip ( istikrarsız bağlantı ) yine aynı seste cızırtıyla birlikte donma oluyor .
    sorunun işlemcide olduğunu düşünüyorum .

yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MILITIA -- 15 Mayıs 2020; 12:8:24 >

• Arkadaşlar önerisi olan varmı ?
  • belki yaptığın değişiklikler yeterli gelmemiştir?1080p video ve yanında başka programlar diyorsun bence normal.geforcenow ise ayrı bir olay sistemimi imzada görebilirsin 100mbit kullanıyorum ama project cars oynayamadım çünkü internetimizin hızı değil pingi rezalet Türkiye sunucu şart yoksa oynanmaz nasıl sistem kurarsan kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

belki yaptığın değişiklikler yeterli gelmemiştir?1080p video ve yanında başka programlar diyorsun bence normal.geforcenow ise ayrı bir olay sistemimi imzada görebilirsin 100mbit kullanıyorum ama project cars oynayamadım çünkü internetimizin hızı değil pingi rezalet Türkiye sunucu şart yoksa oynanmaz nasıl sistem kurarsan kur.
    anlamıyorum ki ne yapsam olmuyor Ps4'üm vardı sattığıma bin pişmanım ben pc oyunculuğunu hiçbir zaman sevmedim yok donanımdı yok darboğazdı derken mesele büyüyor.
    Bir kaç tavsiye verebilirim sanırım düzelttim,çözdüm gibi.Sende dene sana faydası olacak mı çünkü bir arkadaşıma da denettim sorunu çözüldü dua ediyor şimdi.

1.öncelikle gireceğim oyunu açarken arka planda hiçbir programın çalışmasına izin vermiyorum hepsini kapatıyorum
    2.beyaz kutu içerisinde okla gösterdiğim ayarları kapattım . Özellik vsync ayar kapatınca bi anda mouse tepkilerinde muazzama yakın dönüşler aldım .
    deneyip banada yazarsan sevinirim .

• MILITIA kullanıcısına yanıt
    ilk çıktığı gün mü aldım denedim baktım takılıyor değil donuyor kapattım bir daha açmadım.

açtım şimdi şöyle yaptım:

bir de sunucuları denedim eu2 62ms - eu3 61ms

bir de böyle deneyelim haber ederim.

denedim hazırdaymış project cars.ilk denediğimde ilk virajda dondu kaldı bildiğin dönemedi.görüntünün gelmesini bekledim oynanacak gibi değildi.bu ayarlar işe yaradı zorladım takılsın diye ama takılmadı.arada bir bağlantı için uyarı simgesi çıkıyor.61ms iyi aslında ben 96ms overwatch oynuyorum ama fps olayını hissettim yani düşük.ya da overwatch'ı 144 sabit oynayınca mıdır bilemiyorum ama bu 60 fps değildi.biraz daha düzeltsinler bakalım ben zaten merak için aldım tutup bunda oyun oynamayacam.teknolojik yenilik yani dahil olmak isteriz o yüzden pc meraklısı diyorlar pc enthusiast midir garip bir yazılışı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 20 Mayıs 2020; 17:53:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.