Şimdi Ara

10k€ yu bu ise gömeyim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar iyigeceler. Amacsiz amacsiz ise git gel okula git gel gina geldi ve kendime hem profosyonel meslek anlaminda hem de bir hobi olarak bir ugras bulmak istiyorum. Genel olarak IT ile ilgim cok yillardir yeri geldi ekmegini de yedim yeri geldi eglencesine de takildim lakin artik bu isi profosyonel olarak yapmak istiyorum fakat asil sorum su.

Benim en büyük problemim ne yapacagim hakkinda her hangi bir fikrim yok ben daha cok is yapabilen ama birisinin bana ne yapmami soylemesi gereken tarzda bir insanim. Bu ne yazikki ögrenme konusunda da ayni kapiya cikiyor ve o isi ogrendikten sonra da kendi kendime söylüyorum bu muydu diye neyse . 10k civarinda euroya acaba 1 2 aylik Kodlama bootcamplerine gitsem buradan cikinca " tamam aga artik önüme ne gelirse parcalarim " kivamina gelir miyim ? daha önce gideniniz oldu mu ise yariyorlar mi gercekten ? amacim bu parayi verdikten sonra profosyonel olarak bir ise baslayacak kadar bilgi birikimine sahip olmak.

• 2 Aylık eğitimle junior olursun en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-639158DCC -- 4 Temmuz 2022; 9:18:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayda bir cacık olmaz emek işi kardeşim

• Millet 5 sene kod yazıyor yine önüme geleni parçalarım diyemiyor. Yazılım derya deniz bir iş ve inan kodlama kısmı ufak bir parçası bu işin. Bootcamp sana belki ilk işini bulabilmek için gereken altyapıyı hazırlar ama yine iş sende bitiyor saha tecrübesi kazanmadan bu alanda kalıcı olamazsın. Saha tecrübesi kazanmak için de bir firmaya kapağı atman lazım dostum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10k Euro azmis daha pahalı bulamadın mı

• 6 ayda kendi çabamla youtube dan dökümanlardan öğrenerek işe girdim. bootcamp a para vermek gereksiz. belki evde odaklanamıyorsan süreklilik sağlayamıyorsan olabilir

• Kod yazma işini doktor deneyimi gibi düşünebilirsin. On binlerce örneğin kardiyoloji doktoru vardır ama her hastanın durumu kendine özeldir. Bir doktor bir çok defa yanlış tanı konulmuş bir hastada hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir seçeneği ele alır ve sonuca ulaşır bunun temelinde daha önce bu özel durumla karşılaşmış olması vardır ve bu deneyimden faydalaanrak zamandan ve negatif hasta deneyiminden kar edilmesini sağlar.

Kodlama konusu da aynı tüm kod yazarları bir çok dile hakim fakat her müşterinin kendine has özel bir durumu vardır. Bunu gelen farklı isteklere cevap vere vere geliştirirsin ve sonunda sağı solu parçalarım moduna gelirsin..

Programlama dillerinde komutlar sabit ama dilin yapabilecekleri senin yaratıcılığın zekan ve deneyimin ile alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 4 Temmuz 2022; 19:24:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • degerli cevaplarinizdan ötürü tesekkür ederim. uygun zaman araligi bulursam bu bootcamplere katilmayi düsünüyorum daha uzun olanlara katilmaya calisacagim. Muhtemelen neyin ne oldugunu anladigim levele geldigim taktirde gerisini ben getiririm diye düsünüyorum.

• Oynatma listesi ve kanal öneriniz ve toplam kaç saat tutuyor. Kpss sonrası bende bakarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coursera'da ücretsiz bir sürü kurs var zaten. 10k euro biraz fazla değil mi? udemy'den de binlerce kurs alınır o parayla..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10k euroyu elinde tutacak uğraşlara yönel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.