21.3 ile kapatmis ytü kom ama gelmemesinden korkuyorum 11.5 ile kapatir falan filan. Bunun arkasina ne yazabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
11.6k aşırı garanti tercih
-
-
hocam o nasıl bir ileri atmaktır dün izlediğim videoda bu sene makinaya çok rağbet olduğunu söylediler gerçi belki sizi de etkileyebilir ama bence gelir 10k da çekmesin
-
kesin gelir. ytü makine de yazabilirsin arkasına.
-
gelir hocam stres yapmanıza gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eem makine ucacak hocam ceng balonu patlar bu sene
cengin artık ramazaan top gibi patlama zamanı geldi ama diğer mühendisliklerin ileri çekeceğini düşünüyorum ilk 40 taraflarında sizin fikriniz nedir
-
Ceng yerinde sayar hatta biraz dusebilir eem ceker makine cok cok ileri ceker
hocam sizce neden bu kadar mühendislikler bu kadar ileri bir sıralamaya geldi tıpın hanedanlığını bitirdi
-
bir de endüstri ne olur sizce
-
İleri ceker de millet neden endüstri yaziyor anlamadim hâlâ
endüstrinin en çok istihdama sahip olan bölümlerden biri olmasından olabilir kanka
Bilmiyom olabilir mi
Cengin patlaması imkansız. En kötü aynı kalır.
-
tıp garanti
-
Ceng ucar ee ucar makine ucar kom ucar. Ceng cidden çok abarti siralamayla aliyor ama bence patlamaz.
YTÜ Endüstri yaz kolay kolay oku, iş de bulursun rahatlıkla kardeşim. Biraz okul kulüplerinde takıl, farkındalık sahibi ol yeter
Kendini teknik bölümlerde 4-5 sene s*ktirme derim, biz yazdık teknik bölüm YTÜ de. Zor okumak
Var ya cennet gibi bir 4 sene yaşarsın gezer tozarsın İstanbulda Endüstri okurken, 15K ile almış %30 ingilizce Endüstri kesin gelir
-
Endüstri on numara bolum harbi makine/endustri/malzeme 3 üde ortak çalıştığı alanlar var hem rahat 3 ortalama yapılır hemde eglenceli olur okumak haklı yorum
İş olanakları eem ve makineden iyi mi
Aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ayt kaç ayda biter
- en zor yayınlar
- uçak mühendisi işsiz kalır mı
- lise diplomamı kaybettim
- akademisyen olmak zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X