Şimdi Ara

11 NİSAN 2012 ZAMAN LYS DENEME CEVAP ANAHTARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşlerim bugün olduk fakat bir sorun olduğunu yarın cevap anahtarı vereceklerini söylediler ilk kez
    merak ediyorum netlerimi falan hele öyle bi ygsden sonra :S
    olan eliyle de yazabilir zaten 80 sorucuk ..bir şekilde edinen paylaşabilir mi ??

• takip
  • hadi ama ya :S ygs dönemi günler öncesi konurdu..
  • bu sınavlara giren cok olmuyor bızım subede 400-450 adam gırerdı zaman ygsye bugun lysye 80 90 kısı anca gırmıstır
  • cevap anahtarı gelmez arkadaşlar boşa beklemeyin
  • Abi simdiden niye giriyorsunuz anlamam.Her konu bitti mi? bosuna moralinizi bozmayin.Ben 1 mayistan itibaren giricem denemelere.Ayrica ygs den 155 ustu yapan bizim subede 7 kisi var.Kimse girmemis bu lyslere.Demekki bir bildgimiz var.
  • Up
  • bu sayfadan takip edebilirsin. ama henüz çıkmadı

http://sinav.zaman.com.tr/?part=icerik_cevap_anahtari&anahtar=cevap_anahtari&ust_kat_id=39

üyelik gerekiyor. sahte bilgilerle üye ol aktivasyon gerekmiyor :) ya da benim üyeliğe aaa@aaa.com ve 123123 kullanarak giriş yap :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbbccc -- 10 Nisan 2012; 10:32:33 >
  • Buyur kardeş

• arkadaşlar daha önceki zaman lys de 14 15 net rahat yapmıştım,ki o zaman karmaşık sayılara dek işlemiştik.. Bu sınavda ise matrislere dek işledik ancak 10 12 netim var,sizde durumlar nasıl?
  • femin hafta icindeki sınavında 33 netim vardı bu sınavda 20 ama daha calısmaya yeni basladım dur bakalım
  • feni yok muu
  • 11 Nisan Fen bilimleri cevap anahtarı var mıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Buyur kardeş

kardeşim bu cevap anahtarını erkenden nerden buldun :)
  • :) bi seferliğine vereyim dedim. Özel bir dershanede çalışıyorum ve zamanın tüm sınavlarını yapıyoruz ve optikleri ben okuyorum. Zamanın kurumsal şifresi var orda önceden açıklıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.