Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
11. MF bölümündeyim LYS ye şimdiden 11. sınıf önemli konularını bitirip yükümü hafifletmek istiyorum sizce 12. sınıfın başına kadar nasıl bir program yapmalıyım Fizik , Kimya , Biyoloji , Matematik önemli benim için.Yaz tatilinin son 1 ayındada YGS ye başlamayı düşünüyorum.LYS için 11. sınıfta en önemli konular neler?
ben tm ogrencisiyim.işletme okumak istiyorum ve bu yaz sonuna kadar mat 1'i bitirsem yeter diye düşünüyorum.
şu andaki ortalama netlerim türkçe:35-36 matematik:18-20 fen:5-6 sosyal:25-30
netlerim şu an iyi mi sizce?
İyi bence ama benim takıldığım konu şu şimdi temelim var ama konuları hatırlamıyorum YGS ye çalışsam Lise 4 e çok konu yığılır mı bu konu beni çok telaşlandırıyor Lise 4 de açıklarımı kapatabilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: Moy07 İyi bence ama benim takıldığım konu şu şimdi temelim var ama konuları hatırlamıyorum YGS ye çalışsam Lise 4 e çok konu yığılır mı bu konu beni çok telaşlandırıyor Lise 4 de açıklarımı kapatabilirmiyim
fenci oldugun için pek bisey diyemiyicem ama bence ygs konularının en az yarısını yaz sonuna kadar bitirmeye bak.benim yaz sonuna kasar hedefim 100 netin altına düşmemek.umarım başarabilirim...
Beyler ben yeni konu kuruyorum 11.sınıfların çalışma hedefleri diye orada görüşelim bu konuları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme