Şimdi Ara

11. Sınıf TM olarak neye ve nasıl çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sene Lise 3'e geçtim. Okullar yarın başlıyor. SBS ortalamam 461 ve o seviyede bir anadolu lisesinde okuyorum. İki senedir sayısal okudum yani ygs de çıkacak fen konularının altyapısına sahibim en azından. Şimdi bu sene ise eşit ağırlık olarak devam edeceğim ve hukuk istiyorum. İki senedir dersleri çok boşladım, sadece yazılılardan önceki gün çalıştım desem yalan olmaz. Bu yaz tatilinde de kitap yüzü açmadım Arkadaşların çoğu dershaneye gidiyor ama ben orta okulda da hiç gitmemiştim o yüzden bu sene de gitmiyorum çok zorlanıp isyan etmekten falan korkuyorum Son sene gideceğim artık dershaneye. Şimdi arkadaşlar bu sene benim hem lise 3 konularını iyi dinleyip tekrarlamam, hem de 9 ve 10. sınıf konularına çalışmam gerekiyor. Çünkü son sene temelim olacak şekilde çalışmak istiyorum. Benim bu sene nasıl bir yol izlemem lazım, şu an ünide okuyan ve bu yollardan geçmiş büyüklerim veya yaşıtlarım yardımcı olursa çok sevinirim.

• Lütfen yardım arkadaşlar.
  • Bunu dershane veya okul öğretmenlerinle konuşmalısın bence. Ama şahsi fikrim, YGS Matematiği tamamen bitirmelisin. Çok faydası olur 12.sınıf için. Bu seneki Matematik konularını da iyi anlamaya çalış. 10.sınıf eksikse onları kolay testlerle hatırlamaya çalış. TM için en önemli ders Matematik, malum. Ek olarak Coğrafya çalışabilirsin. Edebiyat'a yazın başlaman yeterli olur diye tahmin ediyorum. Geometri içinse, her gün, düzenli olarak 20 dk baksan çok faydası olur, okuldaki öğretmenimiz hep derdi bunu.
    Tabi yine tecrübeli birinden fikir alın.
  • Teşekkürler hocam. Başka fikri olan var mı?
  • 11.sınıfsan ve tm'ciysen kesinlikle ama kesinlikle 11 matematik ve edebiyata fazlaca önem ver.Ayrıca Ygs matematiğe şimdiden başlarsan 12 de çok rahat edersin.
  • Teşekkür ederim. Matematiğe en çok ağırlık vereceğim anladım. Peki fen derslerini ne zaman çalışmalıyım sizce? Veya bu sene ygs fen çalışmalı mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.