Şimdi Ara

110 bin Bakiye,Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.ÖTV zammı öncesinde insignia sport+stil paket için 108.5 liraya anlaşmıştık ve dönem koşullarında mantıklı geliyordu.Geçen zamanda araç hala gelmedi ve 15-20 aralık arası tarih veriliyor.Aracın fiyatı da ÖTV+ kur zammıyla 114 liraya çıktı.Kaporamı geri almadım ama kararsız kaldım.0.78 36 ay kampanyasından dolayı hala cazip gelse de acaba 110 civarına 2.el yada sıfır başka bir tavsiyeniz var mıdır ? 2.el de kredi oranları 1.13 civarında bir kaç banka var o yüzden düşünmeye başladım.Siz ne önerirsiniz ? Hala daha almalı mıyım F/P aracı mıdır yoksa değişiklik mi yapmalıyım ?

• Beklemeyin derim ben gider 3-5 bin kmde ikinci el alırdım kredi çok yüksek kullanmıyorsanız daha karlı olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsignia diyorum her şeye rağmen. Ben Cosmo, sunroof, 1.6 T, 170 beygir otomatik olanını kullanıyorum. Araba yol ile sevişiyor resmen. Tek kusuru muadili olan Passat'tan bir litre kadar çok yakması.

Dizel olanı bence on yıl kafa rahat binilecek arabadır.

• Merhabalar,

Yine o paraya alınabilecek en iyi araç insigniadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Beklemeyin derim ben gider 3-5 bin kmde ikinci el alırdım kredi çok yüksek kullanmıyorsanız daha karlı olursunuz

Kredide opele göre 5 bin lira fazla faizi var,sadece ondan düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

İnsignia diyorum her şeye rağmen. Ben Cosmo, sunroof, 1.6 T, 170 beygir otomatik olanını kullanıyorum. Araba yol ile sevişiyor resmen. Tek kusuru muadili olan Passat'tan bir litre kadar çok yakması.

Dizel olanı bence on yıl kafa rahat binilecek arabadır.

ben kesinlikle vak grubu düşmanıyım ve passat hiç düşünmedim dahi.dsg şanzımanın da doğuşun küstah fiyat politikasından da çok rahatsızım o yüzden yakıt 1 lt fark önemli değil.ikinci mesele insignia gerçekten keyif veriyor mu o kadar ? sağolsun bayi 500 metrede test sürüşü yaptırdığı için anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıngıro

Merhabalar,

Yine o paraya alınabilecek en iyi araç insigniadır.

Aslında bende sizin gibi düşünmeye çalışıyorum her şeye rağmen.VW bile ötv farkını müşteriye yansıtamaz iken bayinin hem zam hem ötvyi yansıtması biraz canımızı sıktı sadece.insignia sport stil de 20 inc jant var sipariş verirken düşünmedik ama bizi zora sokar mı ?
  • caglarozy kullanıcısına yanıt
    170 beygirlik benzinli olan için konuşuyorum: Sürüş zevki muhteşem.

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

170 beygirlik benzinli olan için konuşuyorum: Sürüş zevki muhteşem.

136 lık dizel biraz hantal ama pedal ve racechip düşünüyorum araca herhalde o zaman atar onu üstünden.ben viraj hakimiyeti ve fren mesafesini çok önemsiyorum.i30 vardı bende 13 model tamam iyi gidiyordu ama virajlarda kafadan kopma ve frende de erken abs devreye girmesi gibi sıkıntılardan çok kaza yapan oluyordu araçta.o yüzden hep bi temkinliydim sürerken
  • Hangi bayi 114'e sport+still paket veriyor? Ben Bursa'dan fiyat aldım 2-3 gün önce düz cosmo 1,6 dizel otomatik 111.000 TL diyorlar ötv zammından sonra. Şehirde tek firma olduğundan adamlar tekel olmuş, önceden de diğer bayilere göre 3-4 bin TL fazla fiyat veriyorlardı zaten.
  • caglarozy kullanıcısına yanıt
    20 jant kullanımda diğer ebatlara göre daha dikkat edilmesi gerekli bir jant. Eğer yaşadığınız bölgenin yol koşulları düzgün ise, size sorun çıkartacağını tahmin etmiyorum. Sadece konfordan biraz ödün vermiş olacaksanız ama görüntü o kaybınızı kesinlikle tölerans ediyor kanaatimce.

• Bence, biraz daha indirim alin, opmadi kaporanizi alip, baska bayi ile gorusun. Ama o fiyatlara insignia alinir ve binilir

• 110 bine araba kalmadı neredeyse o sınıfta, iyi düşünmek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.