Şimdi Ara

11000 liranin hakkini verecek araç bulamadim 0 araca yönelmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3-4 aydir 11 bin liralik araç ariyorum.ama fiyatlar cok sapitmis durumda dunde bir abimin aracini satmak icin ankara gimat oto pazarina gittik.hazir gelmisken kendime de arac arayim dedim. demez olaydim.her turlu cakalin hepsi orada heryer alsatci olmus 99 polo arac baktim 17000 lira istiyor adam.1998 model corsa 15k bari dedim tek kapi araclara yoneleyim esimle ikimiz kullaniriz 1-2 sene, yok arkadas onda da adamlar tek kapili 206 ya 13k , 2003 corsaya 14k 2006 palio ya 15k istiyorlar.acikcasi bir araba civataya o kadar para yazik olur diye dusundum. dolasirken geely'nin 0 araclarini gordum. fiyatlari uygun gibi geldi emgrand hosuma gitti acikcasi icine bindim guzel genis ferahti.emgrand basic modeline 28000 tl fiyat verdiler.yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar kendimi biraz zorlayip 11bin pesinat verip 5 yil garantili bir arac mi alsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadar yeni o kadar iyi.
    sıfır en iyi.
  • arkadaşım bırak çin malı arabaları ya gözünü seveyim alcaksın maximum 2 yıla kadar dökülecekler
  • kıbrısa git karşim, rulet masasına koy o parayı 31 numaraya

gelirse 11000*36 = 396000 tl kazanırsın

Al bu parayı çek altına 520d karşim gerisinle daire al
  • 5 yıl garantili sonuçta yani serviste arkasında duruyorsa içinize sindiye hiç arkanıza bakmadan kimseyi dinlemeden alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkieTalkie2

kıbrısa git karşim, rulet masasına koy o parayı 31 numaraya

ya kaybederse
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

ya kaybederse

tabanvay
  • Ankara ostim oto pazarında bu sıfır geelyi gördüğümde şaşırmıştım. Aklıma vatan bilgisayarın sosyete pazarına tezgah açması geldi :D Hiç bakmadım nedendir bilmiyorum :D
    Birde cruze hb var 5000 tl verip. sahip olabileceğiniz. Oda sıcak gelmedi üstelik, 100 kmde 12 lt benzin ile çok fazla yakmakta... yeni 1.4 turbo motorlu olsa kesin kaçmazdı :D
    Pek çok otomobil mevcut.Ancak devir yakıt, motor ve emisyon devri.Fiat 1.4 multiair, 1.3 multijet.VW 1.4 tsi. ikinciO elde gelecek vadecek gibi...
    Onca araçın içinden fiyatını hakeden bir tek toyota avensisler mevcuttu... sanırım en büyük sorunlar yakıt, motor gücü ve yedek parça bakım masrafları. Aslında pek çoğunun sorunu bu...

Sonuç ;İkinci elde yine Fiat lider olarak görüyorum. Araç 5 para etmez. motor yakıt, işcilik y.parça makul... Bu marka fiayt politikasını biraz daha aşağı çekse tüm taşları yerinden oynatacak güce sahip.

• Emgrand donanımlı ve güvenli bir araç ( ncap 4 yıldız ancak -1 ESP li model Türkiyeye gelmiyor, 2009 öncesi değerlendirilse yine 4 olur ESPsiz ).

Ancak ilerde nasıl sorunlar olur, parçası bulunur mu derseniz hiç bir fikrim yok.

Ancak emgrand 4-5 yıl sürecek bir proje. Yakında içi makyajlısı gelecek. Bu da 3 sene daha rahat satılacağı anlamına geliyor. Bu süreci de düşünürsek 5 sene boyunca parça sıkıntısı olmaz. ama uzun vadede durum nasıl olur bilinmez.
  • Mazda 323 ve 626 gibi araçlara bak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

ya kaybederse

tabanvay

Arkadasim ciddi bir konuda yardim istiyoruz senin verdigin cevaba bak ayip

• Arkadaşım sıfır araç iyi güzeldir de arada 17k fark var.

Eğer ödemekte zorluk çekmeyeceksin sıfır tabiki alınır. Geely yerine Dacia öneririm sonuçta arkasında Renault var.

Yedek parça, usta sorunu yaşamazsın.

Bu arada arkadaşım 2 sene önce sıfır Geely aldı ve 6 ay kadar kullandı.

Genel anlamda memnundu, parasına göre iyi diyordu.
  • 30 bin e kadar cıkarsan boşline polo alınır :) b sınıfı 0 araçların başlangıç fiyatı genelde o fiyat
  • 99-00 corollalara bak...hani çirkin olanlara...
  • eski model sağlam bir araba > günümüzdeki çoğu tenekede arabadan
  • eğerki 28k lira verebilecekseniz b sınıfı bilindik markaların araçlarına bakın derim mesela yeni i20 baz donanım alabilirsiniz oda 5 yıl garantili
  • 2.el piyasası iyice sapıtmış bende ortalama 2 aydır 12-14bin arası arac bakıyorum ama maleef bulamadım adam gibi bir araba bulsamda degerinin 2-4 bin üzerini istiyorlar
  • Yazın başlamasıyla piyasa hareketlendi ve ikinci el fiyatlar uçtu sıfır araçlarda yok satıyor durumda bazı bayiler eylüle gün veriyor yani normal bu durum, sıfır araç her zmn iyidir 5 yılda garanti var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.