Şimdi Ara

111.Yıl Opel hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altta linkini verdiğim ilandaki aracı almayı düşünüyorum, Fiyatı diğer 111.yıl modellerine göre biraz düşük geldi bana.sizce nasıl? 27-29bin TL arası 2011-2012 arası bir araç düşünmekteyim, yakıt ilk tercihim olduğu için bunu düşündüm, 3-4 gündür kurcalamadık ilan kalmadı, kafamda karıştı açıkcası.

Fikir beyan ederseniz çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-tuplu-111-yil-corsa-117909774/detay

• bu aracın sıfırın kilometresini 30 bin'den veriyorlar 2 yaşında 40.000 km kullanılmış bir araca bu parayı talep etmekte, vermeyi düşünmekte saçma bence.

ek olarak ilandaki aracın makyajsız kasa olduğunuda hatırlatırım.
  • Bu araçların ikinci el değerini çok iyi bilmiyorum ama 1.2 Corsa için bu fiyatın çok olduğu düşüncesindeyim. Bir önceki kasa 1.2 Otomatik Corsa kullandım performans beklememeniz gerektiğini umarım biliyorsunuzdur.
  • Peki makyajsız kasadan kastınız nedir hocam? bunlarda makyaj olarak temelde, renkli cam gibi artıları var diye okumuştum.Daha ziyade içeride artılar (hız sabitleyici vs) gibi.

Birde şimdi ben herhangi bir opel bayini arasam, bu araçtan sıfır olarak tedarik edebilirmiyim? doğru mu anladım? (2011 model çünkü)

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomz -- 8 Mayıs 2013; 12:59:43 >
  • Tüplü 1.2 corsa alıcaksanız ilk önce bir tuğla alıp gaz pedalının üstüne koyun , benzinlisini kullandım performansı çok vasattı tüplü hayal bile edemiyorum tavsiye etmem , hitler motorlu golf 5 alıp tüp tak derim..
  •  111.Yıl Opel hakkında

bu araç sizin ilanını bulduğunuz araç yani makyajsız kasa

111.Yıl Opel hakkında

buda makyajlı kasa. ilk bakışta tamponun, ızgaranın, sis farının, farların değiştiğini görebilirsiniz. ayrıca makyajlı kasalarda mp3 çalar bağlamak için cak girişi var.

şu an bayiide 2011 model makyajsız corsa bulamazsınız. ama makyajlı corsalardan pek çok sayıda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 8 Mayıs 2013; 13:59:41 >

• Sen o fiyata 0 ibiza alırsın
  • 2012 sonunda otm corsa full + navigasyon olarak opel gercekten aldigimiz fiyat 34 500 idi. Bu fiyat cok yuksek bence. 0 km bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 85 hp seat ibiza 28,500 TL.
    1.4 85 hp seat ibiza Style donanımını 32.500 e veriyorlar.
    Lineaları 27,500 TL'ye veriyorlar. Active plusu 29.500 e veriyorlar
    Üstelik bu araçlar sıfır km. Yazık edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomz

Altta linkini verdiğim ilandaki aracı almayı düşünüyorum, Fiyatı diğer 111.yıl modellerine göre biraz düşük geldi bana.sizce nasıl? 27-29bin TL arası 2011-2012 arası bir araç düşünmekteyim, yakıt ilk tercihim olduğu için bunu düşündüm, 3-4 gündür kurcalamadık ilan kalmadı, kafamda karıştı açıkcası.

Fikir beyan ederseniz çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-tuplu-111-yil-corsa-117909774/detay

seni kandırmışlart

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.