Şimdi Ara

12 Aralık Sınavı (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
1
Favori
10.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 78 almışım.Bugün direksiyon dersleri başladı, 20 gün ders olacakmış ama 10 gününe katılamıcam aşağı yukarı.10 günlük eğitimle de sınavdan geçebileceğimi sanmıyorum Sınavın tarihi belli değil dediler ayrıca.
  • bence geçilir neden geçilmesin.o kadar büyütmeyin gözünüzde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerim

12 aralık sınavını erkene alacaklarını hiç zannetmiyorum. Stajyerliğe kalmak istemeyen Elektronik sınavına girebilir. O da sadece Ank ve esk var. 10 ekim stajyerlik için son sınavdı. Direksiyon sınavında aşırı yoğunluk var.
    12 aralık Yazılı sınav ücretini Ziraat, halk, vakıf herhangi birinin atm sinden yatırabilirsin. Örnek Ziraat atm si kartsız işlem: Giriş tuşu/türkçe/ödemeler/Eğitim ödemeler/Meb/mtsk sınavı-6 diye çıkar tc no gir parayı ver bu kadar.

700tl içinde kaç saat direksiyon eğitimi alacaksın konuştunuz mu? Ayrıca direksiyon sınav harcı dahil mi? Değilse ne kadar istiyorlar sordunuz mu? Not:Yönetmelikte 12 saat direksiyon eğitimi verme zorunlulukları var. Bunu kursunuza söyleyin geri adım atmayın ve 10 saat altında kabul etmeyin. Yazılı sınav çok rahat geçilir 15 yanlış yapsan geçiyorsun Ama direksiyon sınavında bir tek hata kalmanıza sebep olur. Üzerinde durulması gereken direksiyon eğitimini tam almak.
    Fazla para kaptırmak istemesende kurslar yolunu bulur. Hadi yazılı sınav parasını atm den yatırdın. Direksiyon sınav ücretini istediklerinde ne yapacaksın. Orada kesinlikle fazla paranı alacaklardır.

12 saat falan hikaye 3-4 saat verdiler bana(Eylülde girdim Ekimde ehliyet basıldı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 12 saat
    Biliyorum diyen arkadaslara araci gostermek amacli 2-3 saat ders verip birakiyorlarmis. Biliyorummu dediniz ?
    Son 2 saatim kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 23 Aralık 2015; 12:27:59 >
  • Direksiyon sınavı tarihi hakkında kesin bilgisi olan varmı?İnternette 2-3 ocak yazıyor ama bugün kurs ile görüştüm 7-8 (yada 8-9 hangis, hafta sonuna denk geliyorsa unuttum) ocak gibi olabileceğini hemen yapacaklarını sanmadığı söyledi.Doğrumudur?
  • Degişiyor hocam bu hafta sonu tarih veren kurslarda var.
    Çok karısık zamana geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0725

Degişiyor hocam bu hafta sonu tarih veren kurslarda var.
    Çok karısık zamana geldik

Çok enteresan hocam bu hafta sonuna gün veren kursların olması.Benim kursuma daha sınav sonuçları ile ilgili dosyalar gitmemiş.Bende şehir dışındayım hafta sonu yada cuma'dan döneceğim bi gidip konuşacağım.Gelişmeleri yazarım.
  • 3 ocak değilmiş sınav

Sayın Kursiyerimiz,TEBRİKLER! 12 Aralık tarihli ehliyet sınavında başarılı oldunuz.Direksiyon Sınavınız 9-10 ve 16 Ocak tarihlerinden birinde olacaktır.Sınav harçlarınız için ayrıca bilgi verilecektir.

• direksiyon sınavı ücreti ne zaman ödenecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayin kursiyerimiz 12.12.2015 tarihinde girmis oldugunuz teorik sinavda gostermis oldugunuz basaridan dolayi tebrik eder onumuzdeki haftasonu yapilacak olan direksiyon sinavina girebilmek icin harc ucretlerinin en gec pazar aksamina kadar kursumuza yatirilmasi gerektigini bildirir, iyi gunler dileriz.

Arkadaslar bunu surucu kursundan yolladilar harc ucretini bankaya yatirmamiz gerekmiyormu?

• Küçük şehirde oturmanın dezavantajı..Kurstan aradılar az önce, kurstan arıyorum demese alacaklı zannederim.Okul yüzünden 2 gün gidemedim derslere ''sen niye derslere gelmiyon'' diye soruyo adam bana.Açıkladım durumu ''e sen gelmiyon da araba kullanmayı biliyon mu '' diyo Keyfimizden gitmiyoruz sanki anlatamadım adama.Direksiyon sınavı da 16-17'si gibi olur dedi.
  • Direksiyon dersleri başlamayan var mı benim gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodipudi

Direksiyon dersleri başlamayan var mı benim gibi?

Yalnız değilsiniz hocam bu cuma günü vardı iptal oldu cumartesi vardı bir abimiz işe gidiyormuş 4-12 vardiyasına aradılar kurstan idare eder misin onu diye sorun olmaz dedim saat 11'e çektiler dersi.7-8 ocakta da dersim var 9 ocakta sınav dediler.
  • Herkesin sınavı çok geç benim 26-27 aralıktaymış. Şanslı hissettim kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Herkesin sınavı çok geç benim 26-27 aralıktaymış. Şanslı hissettim kendimi.

Bu nasıl iş hocam yav neredesiniz siz şehir olarak?Küçük bir yer mi büyükşehir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Herkesin sınavı çok geç benim 26-27 aralıktaymış. Şanslı hissettim kendimi.

sınav günleri tüm türkiyede standart diye biliyorum. o dediğiniz direksiyon dersi olmasın mı?

Ayrıca bu kadar takılmayın arkadaşlar. ben de toplamda 4 ders ortalama 40 dk dan 2.5 saat falan aldım. Önceden 2-3 kez bile olsa direksiyon tecrübeniz varsa yeterli. Öğrenmeye dikkat etmeniz gereken tek şey debriyaj gaz ilişkisi. buna ağırlık verin gerisi tıraş. Park işini de gözümde çok büyütmüşüm. Standart part ölçüsü varmış duba aralıkları. direksiyon dersinde daha önce hiç paralel park yapmadığım halde direkt geri gidişle parkı tamamladım. Öne almama bile gerek kalmadıkaldırıma eşit ve belirlenen mesafede durdum. Dediğim gibi debriyaj gaz ilişkisini pratik yapın sık sık.

bir de son derslerinizde hocanıza mümkünse debriyaj ile ilgili müdahale etmemesini söyleyin. çoğunlukla siz farketmeden hoca basıyor yandan hafif, sizi yanıltabiliyor kullanım konusunda. çoğu kişi de derste çok iyiydim sınavda hemen stop ettim diyor. bunun sebebi hocanın müdahalesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 23 Aralık 2015; 20:51:48 >

• Arkadaslar 12 Ocakta 18 yasina girmis olacağım. Girebileceğim en yakin yazili sinav ne zaman? Hangi kursa sorsam farkli dedi, internette bile sinav tarihleri farkli yazıyor şaştım kaldim :)

• Kolay gelsin. Bir problemim var yardim ederseniz sevinirim. Subat ayinda sinav olacak bildiginiz gibi. Ve o sinav icin son basvuru tarihi aralik ayinin sonuymuş. Ben mart ayinda YGS'ye girecegim. Sizce simdi direksiyon egitimi icin kursa baslasam sinavimdan geri kalir miyim beni zorlar mi? Ve bizim buralardaki kurs egitimlerinde birebir egitim yok. Yani arabada baska ogrenci ile beraber calisacagiz. Bu beni cok uzun sure orada tutar mi yoksa veya bir zorluk sorun cikar mi? Baska yerlerde birebir direksiyon dersi veren kurslar var lakin evime uzak. Ne diyorsunuz arkadaslar ne yapmaliyim?

• kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Şubat sınavına girersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Şubat sınavına girersiniz.

Tam tarih ne zaman hocam? Başvurular ne zaman bitecek acaba?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.