Şimdi Ara

12 günde 50 puan yükseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
4
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum sayılı gün kaldı ve her yılın klasiği olarak bazı arkadaşlar benim gibi çalışmayı son zamana bıraktı.

Şimdi puan durumuma gelirsek ygs3 330 ygs5 300 civarlarında.Eşit ağırlıkçıyım.Çok iyi denebilecek bi lisede okuyorum fakat 4 sene boyunca yattığımdan matematiğim berbat denebilecek düzeyde.12 net falan yapıyorum.Geometriye zaten hiç bakmıyorum.Türkçem sosyalim zaten +30 oluyor genelde.Coğrafyam eksik sadece.

Sizce bu 12 günde aşırı bi performans göstererek 300den 350-360'a sıçrama yapmak çok mu zor? Matematik işlemlerinde çok yavaşım uğraşınca 20-21 tane yapabiliyorum.

Burda takılacağına git çalış diyenler çıkabilir fakat yardım ve öneri istiyorum sadece.Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal ve turkcede hızlan matematiğe daha fazla zaman ver.

• takipteyim
  • yumurta kapı olayını hesaba katarsak
    bu son 13 gün en verimli günler
    tabi çalışanlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

yumurta kapı olayını hesaba katarsak
    bu son 13 gün en verimli günler
    tabi çalışanlar için

aynen öyle

oyunlardaki happy hour gibi ne yapsak 5 kat etkili :D
  • Dostum rahat yukseltirsin psikoloji herşey ornek veriyim mesela kafam doluyken 330 felan geliyor sabah girince 410 420 herşey rahat olmaktan ve kafani boşaltmaktan geciyor

• Matematikte belli başlı konular var problemler üslü sayılar rasyonel sayılar gibi.. Asıl soru kaçırma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imfromarctic İ kullanıcısına yanıt
    usta kesinlikle matematik en az 25 olsun. ne yap ne et. baştan başla konu atlamadan 13 günde çok rahat biter.
  • Durumumuz neredeyse aynı hocam Takipteyim Allah kolaylık versin sanada
  • bende bu durumdayım.Sene başından beri çalışmadığım konular vardı onları yazdım bir kağıda şimdi teker teker çalışacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.