Şimdi Ara

12.sınıf ders çalışma miktarı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 12.sınıfta mf4 ilk 7k için günde ortalama kaç saat ders çalışılmalı ne kadar soru çözülmeli ?Ben günde ortalama 7 saat ders çalışıyorum(okul 2,ev 5 saat),çözdüğüm soru sayısı 150 soru civarı 10.sınıfın 2.döneminden beri ders çalışıyorum ufak ufak.ygs den 100 neti geçtim sizce 7 k için bunlar yeter mi yoksa artırayim mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• LeMonDay kullanıcısına yanıt
    100 net 7k için çok az. En az 130-140 netlere çıkman lazım. Günlük 7 saat çalışma için de 150 soru çok az. Daha çok soru çöz. Soru tipi gör.
  • kanlı portakal kullanıcısına yanıt
    130-140 netlere ne zaman çıkmam gerek geç mi kaldım ?

Sınava yakın geçersin. Geç kalmadın. Ben geçen sene son sınavlarda 150 neti geçmiştim. Fakat sınavda olmadı(20k oldum). Çalışmaya devam.
    Forumda bir çok yazi okudum ve çoğu kişi 125-130 lari ocak ayinda yaptiğini soylemis ilk 10k dakilerin o zaman oturur falan demis bence şuanlik 100 net iyi yavaş yavaş oturur saat olarakta iyi benimde 2 saat okul 3 saat ev oluyor hafta içleri .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    12.sınıf mıyız hocam ?

• Hedefim TM3 10K. Günde 200-250 soru çözüyorum. Sayısalsan bence benden fazla çözmen lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Mf4 yokta mf3 7k var günde ort 200-300 soru 5-6 saat çalışma süresi 9-10 sadece okul dersleri 11 de ufak ufak ygsye başlamıştım

evet 12 yim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.