Şimdi Ara

12. sınıf YKS'ye çalışmak için geç bir zaman mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben 12. sınıf olacağım. Bu sene okul bittiği gibi 20 günlük bir TYT kampına gittim dershanenin yaptığı. Bu bence çok faydalıydı ama dershane bittiği gibi 20 Temmuz'dan beri kuzenimdeydim. 2 gün önce geldim. 20 gün yaklaşık yattım. Şu an ders çalışmaya başlayacağım. Biraz araştırma yaptım. Ve 11. sınıf tekrarı artı TYT öğrendiğim konuları tekrar etmeyi planlıyorum. Sizce bunlar yetişir mi? Tatil yaparak hata mı yaptım? Annemde biraz kafanı dinlendirmen lazımdı zaten bütün sene dershane okul var falan dedi. Sizce hata mı yaptım? Kafam çok karışık bu saatten sonra yetişir mi bilmiyorum.

11. sınıfta dershaneye gittim az bir şey TYT mat temeli attım çokça 11. sınıf konularını dikkate aldım onları da unuttum şimdi onları tekrar edeceğim yetişir mi acaba?

• Knk konuyla alakasız ama bişe sorabilirmiyim
  • Dostum kafanı toparlamadan tyt potansiyelini yansitamazsin. Başlamadan önce bi resetlenmek iyidir.
    Tyt bazında fazla bi konun olmayacak ama ayt de çok konu var ve sürekli tekrar istiyor. Yetişmeyecekmiş hissini bosverip calirsan sıkıntı olmaz.
  • Temeline, karakterine, istediğin sıralamaya ve pek çok şeye bağlı.

6 ay çalışıp 20k giren de gördüm, 2 sene çalışıp 250k yapan da. Çok fazla parametre var ama konular düzenli ve yoğun bir çalışmayla 5-6 ay gibi bir sürede bitiyor. Sınav temposuna ayak uydurmak çok zor ve stresli maalesef...
  • bu ne mantıksız bir soru

evet geç bir zaman ama geç kaldım deyip çalışmazsan eline ne geçecek? neyin cevabını arıyorsun ki, elde ne var diye bak işte. elinde 1 sene var. en iyi nasıl değerlendirebilirmin hesabını yap

• %90 12de basliyor zaten

• Baba 11 i iyi öğrendiysen kolayca hatırlarsın birikimin varsa pek zararı olmaz
  • O degilse nasil seffaf yazi yazdin?
  • Yetişir.
  • bu sene integral olmayacak galiba ama olsa bile sistemli çalışma ile yetişebilir. yalnız temeliniz iyi olmalı hocam. bir de tyt ile boğulmamaya dikkat ediniz.

• romeprome R kullanıcısına yanıt

nereden geliyor bu bilgi hocam?

• meb'in açıklamasıydı yaza doğru paylaştılar diye hatırlıyorum aklımda kalmış. gelecek 4 seneyi de kapsıyor olabilir tabii detaylıca araştırınız hocam.

• romeprome R kullanıcısına yanıt

O bilgi hatali yeni baslayanlar icin olmayacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.