Gecen sene kocaeli tip fak. kazandigimdan beri foruma ugramamistim
gelmisken buraya da ugrayayim dedim, sorusu vs. olan cevaplayabilirim de benim asil bir sorum var
120-80 yapanlar hala yasiyor mu? Hala aramizdalar mi 😂
geçen sene de bu seneki öğrenciler çok iyiymiş diyorlar mıydı
Geçen sene millet soru tarzlarından habersizdi. 10 bilinmeyenli denklem çözen eleman sınavda teknik bilgisini kullanamadı, afalladı. Bu sene o eleman teknik bilgisini yeni nesil sorularla harmanladı. Bu sene full bile çıkıcak
hemde nasil 😂😂 gorsen delirirsin gulmekten. En az 1000 tane full ceken eleman cikti ortaya sinavdan sonra, sonuclar aciklaninca gordukki 430 puan uzeri yapan sadece 5500-6000 eleman var.
sinavdan once zaten forum 115+ 75+ dan gecilmiyordu. Sinav sonrasi 2 cerrahpasa 1 hacettepe disinda 115+ 75+ gormedim.
her sene ogrenciler cok iyi, sistemi bilmiyorduk bu sene full cekecegiz goygoyu donuyor.
her sene ayni sonuc cikar asagi yukari. 430 puan uzerine cikan 6000-7000 kisi maksimum cikar. Dinlemeyin kimseyi calismaniza devam edin
SevgilisiOlanMan
kullanıcısına yanıt
hicbirimiz soru tarzlarindan habersiz degildik. Acil matematik basta olmak uzere, msu, ornek tyt kitapcigi soru tarzlari hakkinda yeterli fikri hepimize verdi. Suprizle karsilasanlar guncel kaynak cozmeyenlerdir fikrimce.
nasıl gençler sonuçlar merak ettim
hiimesdeath
kullanıcısına yanıt
120 80 geldi hocam
BleesB
kullanıcısına yanıt
kim o mubarek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme