Şimdi Ara

120+ ne yapmalıyız gelin tartışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    110-145 arası netlerim. tabi denemesinden denemesine çok değişiyor. yüzde 90 120+ geliyor ama. sosyal ve dil bilgisi konu çalışmadım yorumları yapıyorum.
    siz ne durumdasınız nasıl çalışıyorsunuz. ben netlerimde eylülden beri pek artış göremiyorum açıkçası. şuan da deneme mi çözsem ful yoksa soru bankası mı bitirsem diye tereddütteyim. siz ne durumdasınız? ne önerirsiniz?

• Sakın daha soru bankası yaprak test vb çözme. Tek yapman gereken deneme çözüp eksiklerini öğrenmek gözden geçirmek.

Edit: tabi ki eksik olduğun konu hakkında birkaç test çözebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 3 Şubat 2017; 23:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    büyük oranda eksiklerimin farkındayım hocam. matematikten karekök bitirmek istiyorum ama önümüzdeki hafta. onun haricinde bireyin ince soru bankalarını bitirmeyi düşünüyordum. sizin yorumunuz biraz fikrimi değiştirdi. her biri bir haftada filan bitiyor. çözmeyeyim mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crookshanks0

büyük oranda eksiklerimin farkındayım hocam. matematikten karekök bitirmek istiyorum ama önümüzdeki hafta. onun haricinde bireyin ince soru bankalarını bitirmeyi düşünüyordum. sizin yorumunuz biraz fikrimi değiştirdi. her biri bir haftada filan bitiyor. çözmeyeyim mi sizce

Hocam tabi ki çözün ama hedefiniz yüksekse son 1 ay hergün deneme çözülmesi gerek. Zaman, stres sıkıntısını, sınavı çözerken sıkılmayı bunalmayı, peşpeşe dersleri çözmenin çözemediğin soruya geri dönmenin bunların hepsine alışma ve üstesinden gelme sadece deneme çözerek oluyor. Tabi ki kitap çözün ama deneme öncelikli olmalı. Günde 2 deneme çok yorucu olabiliyor ama en azından 1 tane şart

• Neredeyse her rehberlik hocası konu çalışmayı bırakmayın diyor. Deneme çözmek de tabiki önemli ama eksiğin olduğu konuları en iyi sen bilirsin üstüne gitmen gerek bu konuların geçen sene okulumuzda 400. çıktı ama denemelerde 110-115 yapıyordu. Olduğumuz denemelerin ygs ile uxaktan yakından alakası yoktur. Deneme hız kazanmak için çözülür. Ösym yüzlerce hocayı aylarda çalıştırıp sınav hazırlıyor, biz 1 haftada hazırlanan denemeyi çözüyoruz.

• Hocam 135+ sabitleyenin konu eksiği yoktur bence bende 120 lerde kaldım coğrafyam ve dil bilgisinde ciddi eksiklerim var felsefede bazen kaçabiliyor geoda da analitik 0. ben bu eksiklere yüklenicem şimdi sadece deneme kasarsan eksikliklerini tamamlayamazsın ve sınavda çözsen bile hızlı yapamayacağından zaman kaybı olur.

Mat netin +30 sa bence karekökü bitirmeye gerek yok ki sınavda fulleyebilirsinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne diyorsunuz sıralamama gelin bi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.