1.8 Hibrit Corolla Cross Flame xpack 1.5 bluehdi C5 Aircross Shine 1.5 bluehdi 3008 Allure Bu üçü içinde hangisi alınır? 3008 ve c5a için adblue sorunları dertsiz başıma dert almak olur mu? Boya atması veya başka dert tasarı var mı? Önceliklerim cam tavan, geniş iç hacim, az yakması, sorunsuz otomatik. Ya da hangi aracı önerirsiniz? 125000 en fazla çıkabileceğim rakam. |
1200 000TL hangi SUV?
-
-
bu saatten sonra hibrit teknolojisine yonelmek mantikli gibi.3 secenekten hibrit corolla cross
yeni 408 fiyatini da bekleyin derim -
Corolla cross hem iç hemde dış tasarım olarak çok demode duruyor ya tek avantajı hibrit olması.
C5 ise Citroen dandikligine sahip bir araç . Özellikle kullananlar araçtan hiç memnun değil .
3008 ise pejo dandikligine sahip . Sürekli elektronik arıza verir ince işçilik kötüdür.
Ben olsam Skoda karoq alırdım . -
408 gt çok şık olmuş donanım yeterli şuan anca onu alırdım -
Adam hacim istiyor kibrit kutusu gibi karoq mu alsın -
Corolla crossun içide çok hacimli değil. Hacim istiyorsanız Tucson c5a falan bakın. C5 anında arkası yetişkinlere göre iyi değil yalnız. -
Kibrit kutusumu ! Güldürme beni :D lütfen bilginiz olmayan konularda yazmayınız
-
Bu attığın kodiaq kardeş
-
Daha karoqun ne olduğunu bile bilmiyorsun, üstünede adama karoq tavsiye ediyorsun rezilsin. -
Karoq ; 4.440 / 1.841 / 1.616
toyota cross; 4460 / 1825 / 1620
-
Biraz şikayetvara baktım. 100-130 binde pil değişimi gereken hibritler olmuş. 30-35bin TL fatura çıkarmışlar. Alacağım aracı en az 5 yıl kullanırım. Şuan elimde toyota corolla var 2015 model. İç hacmi oldukça geniş. Yine geniş hacim, cam tavan ve az yakması olmazsa olmaz yani. Aracı günlük 4 kişi (2 yetişkin 2 çocuk) olacak şekilde kullanıyoruz. Günlük 25km yol yapıyoruz ki çoğu inişli çıkışlı ve bozuk yollar da var.
Skodalar da aklımda ama hiç VW grubundan aracım olmadı. Kronik bir sıkıntı olup da ek masraf yumağı haline gelmesinden çekiniyorum.
Şikayetvarda Pejolar için ekran donma, akma, parlama sorunları çok var. Boya sorunları yaşayanlar da olmuş. O kadar kafam karıştı ki. 15 gün içinde birini alıp geçeceğim ki malumunuz ederinin çok üstünde para vereceğiz piyasa nedeniyle. En azından neyse sadece çok para verdik deyip geçmek istiyorum. Sorunsuz corolladan sorunlu bir araca geçersem çok moral bozar ki aracın bir gün bile sanayide kalması bizim için sıkıntı. Aracı çizmişlerdi iki gün sanayide kaldı, taksi çilesini anlatamam.
Corolla crossu seçenek olarak almamın tek nedeni sorunsuzluk aslında. Yoksa ne tipi ne de donanımı günümüz araçlarına yakışmayacak seviyede.
-
Hocam corolla crossun tasarımını beğenmeyebilirsiniz ama donanım olarak gayet dolu sayılır. Özellikle bütün donanım paketlerinde güvenlik açısından çok iyi durumdalar.
-
Genişlik istiyorsanız 1.6 C5 alınır bence.
-
Şikayetvar a bakıp kafanızı karıştırmayın. Ben de bir ara araç alım öncesi marka model çok bakındım, okudukça bir baktım ki alacak araba kalmamış 😅
Mutlaka her marka modelde sorunlar çıkabilir biraz da şans işi diyebilirim. Birçok marka modelde hep tekrar etmiş sorunları okudukça bu araçta kronik su sorun bu sorun var gibi sonuçlar çıkıyor. Orda 20-30 kişinin sorunu var ama araca bakıyorsunuz binlerce satılmış.
Tavsiyem çok fazla didiklemeden, gönlünüze göre bir araç alıp binin, bakımları zamanında yapıp hor kullanmassaniz sorunsuzca uzun yıllar binersiniz. Araç sorunlu çıkmasi şans işi.
Kolaylıklar dilerim.
Edit: sorunuz için benim tercihim C5A olurdu fakat Shine donanım getirmiyorlar diye biliyorum. Shine bold da maliyeti sizin limiti aşıyor. Şayet kredi kullanımı gibi bir durumunuz varsa 1200 üstü kredilerde 12 ay ve kasko bedelinin %20 si gibi bir limit olduğundan iyi hesap yapmakta fayda var. Shine donanım 1201TL olduğundan artık bu kademeye çıkıyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandonmez -- 13 Mart 2023; 16:46:10 >
-
1.2 milyona alınacak en geniş suv tiguan 1.5 life paket olur hocam. bende bu rakamlara suv bakıyorum. en iyisi tiguan.ama bos paket yani life paket. c5 aircrossun arka koltukları normal koltuklara göre daha dar.bir incelemenizde fayda var. yine seat ateca ve karoqta tiguan kadar olmasada belli bir genisliğe sahip. bende yakın zaman kodiaq aldım eger 2.el takıntınız yoksa yada biraz daha cıkarım diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. kodiaq iç hacmi haddinden fazla geniş ve ferah. corolladan sonra afallarsınız :) ben yerinizde olsam bütçeyi zorlamadan life paket tigu yada donanımlı olsun derseniz 2.el highline tigu tavsiye ederim siddetle. tabiki 1.5 tsi motor ile. -
Hocam hem Ateca hem de Karoq, teknik verilerde C5 Aircross'a göre küçük duruyor ama. Her disiplinde yani genişlik, yükseklik, yerden yükseklik, uzunluk vs.
C5'in arkada 3 bağımsız koltuğu çok iyi aslinda. Skoda ve Seat kullanmadim ama vag grubu iç hacimi kullanmayı iyi beceriyor demek ki.
Bu arada Tiguan maalesef çok boş ve demode kaldı. Yani hiç bir güvenlik önlemi olmaz mı , 2023 model VW araçta. Onu geçtim geri görüş kamerası dahi yok.
Benim V40'in arka koltuğun kenarlarına böyle eşya gözü gibi yer koymuşlar hem sağ hem sola, iyice daraltıyor arkayı. Hiç verimli kullanmamişlar. Böyle markalar mevcut maalesef.
-
C5A - 3008 - Tuson
-
ssangyong korando. renaultun sitesinde koleos için 1.288.000 yazıyor, eğer ki bulabilirseniz diğerlerinin hepsinden çok daha iyi bir seçenek.
-
Öneriler için teşekkür ederim. -
togg
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu attığın kodiaq kardeş |
Daha karoqun ne olduğunu bile bilmiyorsun, üstünede adama karoq tavsiye ediyorsun rezilsin.
|
Şikayetvar a bakıp kafanızı karıştırmayın. Ben de bir ara araç alım öncesi marka model çok bakındım, okudukça bir baktım ki alacak araba kalmamış 😅 Mutlaka her marka modelde sorunlar çıkabilir biraz da şans işi diyebilirim. Birçok marka modelde hep tekrar etmiş sorunları okudukça bu araçta kronik su sorun bu sorun var gibi sonuçlar çıkıyor. Orda 20-30 kişinin sorunu var ama araca bakıyorsunuz binlerce satılmış. Tavsiyem çok fazla didiklemeden, gönlünüze göre bir araç alıp binin, bakımları zamanında yapıp hor kullanmassaniz sorunsuzca uzun yıllar binersiniz. Araç sorunlu çıkmasi şans işi. Kolaylıklar dilerim. Edit: sorunuz için benim tercihim C5A olurdu fakat Shine donanım getirmiyorlar diye biliyorum. Shine bold da maliyeti sizin limiti aşıyor. Şayet kredi kullanımı gibi bir durumunuz varsa 1200 üstü kredilerde 12 ay ve kasko bedelinin %20 si gibi bir limit olduğundan iyi hesap yapmakta fayda var. Shine donanım 1201TL olduğundan artık bu kademeye çıkıyor maalesef. |
Benzer içerikler
- 2.el otomatik vites hangi araba alınır
- 1.6 turbo benzinli araçlar
- 3 silindir motor
- megane 3 otomatik şanzıman nasıl
- peugeot 206 neden tutulmuyor
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X