Şimdi Ara

125 - 124 - 118 vücudum var. Neredeyse 130 kiloyum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski kullanıcı adı - konu uyumu demeyin lütfen. Yağlı olmak hiç hoş bir şey değil. 130 kg'dan bir kaç kg uzaktayım ama zayıflıyorum, bir aralar 153.4 kiloydum, o zamanlar çok daha beterdim. (140 - 140 - 140 vücudum vardı) Şimdi yaklaşık 26 kg vermiş bir haldeyim. Tabii ondan öncesinde yine 150+ kg'larda değildim. Ondan önceki 2 - 3 sene boyunca 125 - 140 kg arasında gidip geldim. Yani şu 4 - 4.5 senedir hep şişmanım. (En düşük kilom bu zaman zarfında yakın bir gelecek için 124.4 kg idi ve vücut artık taşımıyor)

Kilo vermeliyim. 85 kg olsam, bana yeter. Boy - Kg orantısı, hatta "Boydan 107 cm çıkar ve kiloyu bul" gibi orantılar ve sistemler kurmaya gerek yok, o kadar ideal hedeflerim yok. Ona göre 74 - 75 kg olmam gerek. Bana 85 kg yeter. Ah şu 42 kiloyu da 1 sene içinde bir atsam. Önce 6 ay içinde 27 kiloyu atacağım. Ondan sonra da gelecek 6 ay içinde 15 kg daha atacağım. KESİNLİKLE daha kısa sürede verme niyetim yok, KESİNLİKLE daha fazla ya da daha az kilo verme niyetim de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Tank diye girdim tutmadı okumaya başladım Eski kullanıcı adına baktım The Tank çıktı
  • Lan tanksın işte daha neyin inkarını yapıyon
  • The Tank diye girdim, oymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Lan tanksın işte daha neyin inkarını yapıyon

Tank dediğin böyle olur;

Ben yağlıyım. %35 yağ oranım var. Ki o da evdeki tartıya göre. Muhtemelen diyetisyendeki tartıda da aynısı çıkar ama ya elektroşok veren özel bağlantılarla vücuda bağlanan şu makinede çok daha fazla çıkarsa? En kötü ihtimalde bile %45'i geçmez ama %40'ı geçebilir.

Bu arada, dünyanın en şişman adamı %80 - %90 arası yağ oranıyla benden tam 5 kat şişman(dı).

• Azmin zaferini ss lerle görmek istiyoruz. imkansız değil , herşey senin Elinde kararlı olmalisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

quote:

Tank dediğin böyle olur;

Ben yağlıyım. %35 yağ oranım var. Ki o da evdeki tartıya göre. Muhtemelen diyetisyendeki tartıda da aynısı çıkar ama ya elektroşok veren özel bağlantılarla vücuda bağlanan şu makinede çok daha fazla çıkarsa? En kötü ihtimalde bile %45'i geçmez ama %40'ı geçebilir.

Bu arada, dünyanın en şişman adamı %80 - %90 arası yağ oranıyla benden tam 5 kat şişman(dı).

Yeme. Hala yiyorsun midene kelepçe taktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boy (180 vs 190 )ssli
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru tahmin şimdi gidiyorum

• quote:

quote:

quote:

Tank dediğin böyle olur;

Yeme. Hala yiyorsun midene kelepçe taktır.

Öyle bir yönteme kolay kolay başvurmam. Zira eskisi gibi yemiyorum. Cips'ti, colaydı, falandı, filandı, bıraktım mesela hepsini.

Edit: Çikolatayı da nadiren yiyorum ve o da Piko oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 5 Ekim 2013; 10:31:41 >

• Un - Tuz - Şeker üçlüsüne gelelim.

Un

Normal ekmek yemiyorum. Kepekli ekmek yiyorum genelde. Tam Buğdayı da ara sıra yiyorum. Onun dışında bazen ekmek bile yemiyorum. Poğaçayı hiç yememeye çalışıyorum. Simit yiyorum. Açma ise denk gelirse neden olmasın?

Tuz

Tuzu kestim. Yemeklerime, yemekler aşırı tuzsuz değilse tuz koymam. Koyacaksam da gerçekten az koyarım.

Şeker

Şekeri ya %100 meyve sularından, ya da çaya kattığım 1 tane küp şekerden alırım.

Böyle yani. Onun dışında normal yemeğimi yerim. Abartmam ya da azaltmam. Kiloyu böyle verdim. Böyle vermeye de devam edeceğim. Gerekirse ileride sporu arttırırım 85 kiloya ulaşmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 5 Ekim 2013; 10:38:54 >

• eve nasıl sığyorsunuz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

eve nasıl sığyorsunuz acaba

Ev Triplex ve bodrum da dahil olmak üzere 500 m2 olunca rahat rahat sığıyorum vallahi. Yazlıklarımız da biri bodrumlu olmak üzere Triplex, karıştırmayalım onlarla.

• quote:

Eski kullanıcı adı - konu uyumu demeyin lütfen. Yağlı olmak hiç hoş bir şey değil. 130 kg'dan bir kaç kg uzaktayım ama zayıflıyorum, bir aralar 153.4 kiloydum, o zamanlar çok daha beterdim. (140 - 140 - 140 vücudum vardı) Şimdi yaklaşık 26 kg vermiş bir haldeyim. Tabii ondan öncesinde yine 150+ kg'larda değildim. Ondan önceki 2 - 3 sene boyunca 125 - 140 kg arasında gidip geldim. Yani şu 4 - 4.5 senedir hep şişmanım. (En düşük kilom bu zaman zarfında yakın bir gelecek için 124.4 kg idi ve vücut artık taşımıyor)

Kilo vermeliyim. 85 kg olsam, bana yeter. Boy - Kg orantısı, hatta "Boydan 107 cm çıkar ve kiloyu bul" gibi orantılar ve sistemler kurmaya gerek yok, o kadar ideal hedeflerim yok. Ona göre 74 - 75 kg olmam gerek. Bana 85 kg yeter. Ah şu 42 kiloyu da 1 sene içinde bir atsam. Önce 6 ay içinde 27 kiloyu atacağım. Ondan sonra da gelecek 6 ay içinde 15 kg daha atacağım. KESİNLİKLE daha kısa sürede verme niyetim yok, KESİNLİKLE daha fazla ya da daha az kilo verme niyetim de yok.

Eski kullanıcı adı-yeni kullanıcı adıyla açılan konu uyumu

• Bende 175 boya 52 kiloydum 2 sene önce ben yiyorum ama kilo alamıyorum sanıyordum kii alakası yokmuş ben hiç birşey yemiyormuşum muhtemelen sende hiç birşey yemediğini sanıyorsun ama yiyorsundur.
    Kilo vericeksen ekmeği, şekeri, çikolotayı, her türlü hamur işini hayatından çıkarıcaksın acı ama gerçek bu bazı şeylerin bir bedeli olmalı.

Şu anda 181 boya 70 kiloyum şeker falan yiyorum arada hedefime ulaştığım için oda günde 3-4 tane topitanem falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Bende 175 boya 52 kiloydum 2 sene önce ben yiyorum ama kilo alamıyorum sanıyordum kii alakası yokmuş ben hiç birşey yemiyormuşum muhtemelen sende hiç birşey yemediğini sanıyorsun ama yiyorsundur.
    Kilo vericeksen ekmeği, şekeri, çikolotayı, her türlü hamur işini hayatından çıkarıcaksın acı ama gerçek bu bazı şeylerin bir bedeli olmalı.

Şu anda 181 boya 70 kiloyum şeker falan yiyorum arada hedefime ulaştığım için oda günde 3-4 tane topitanem falan

İyi iyi, çok iyi. Beğendim durumunuzun bu hale gelişini.

• ben 4 ayda 31 kilo vermiş biri olarak söylüyorum. O dediğin tuzu kesmek unu azaltmak falan herkese göre değişiyor, tüm onları yapıp kilo bile alabilirsin. En kesin çözüm Metabolic Balance tedavisi. paraya kıy git yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

ben 4 ayda 31 kilo vermiş biri olarak söylüyorum. O dediğin tuzu kesmek unu azaltmak falan herkese göre değişiyor, tüm onları yapıp kilo bile alabilirsin. En kesin çözüm Metabolic Balance tedavisi. paraya kıy git yaptır

O kadar hızlı kilo vermek gibi bir niyetim yok ama kesinlikle aklıma kazıdım bu dediğiniz tedaviyi.

• son halinin ss leri koysana sen ne ara 27 kilo verdin :D en son araba kaldırıp şınav çekiyordun
  • İşte bunlar hep patates kizartması

• Kolay gelsin, istesen başarırsın. Ancak istemen lazım. Bizim bir akraba var kilolarından dolayı mutsuz. Ancak diyetisyene gitse diyeti bırakıyor, kendi diyete başlasa yine bırakıyor; böyle olacaksa ne anlamı var. Git bir diyetisyene maksimum bir yıla istediğin kiloya ulaşırsın. Zaten 4-5 yıldır böyleyim yazmışsın 1 yıl 4-5 yılın yanında bir şey değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.