Şimdi Ara

126 bis...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2500 ytl ye 126 bis buldum.temiz hafiften modifiye edilmiş.güzel görünüşlü.içinde ses sistemi bile var.alacam her halukarda ama siz ne dersiniz,değer mi?

• Gidip gelirsin saga sola iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egean

Gidip gelirsin saga sola iste
    şehir içi ideal.hatta ben şehirler arası yola bile çıkarım bununla.iki saat gider iki saat duduruz ama olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shairim

şehir içi ideal.hatta ben şehirler arası yola bile çıkarım bununla.iki saat gider iki saat duduruz ama olsun...

Alıntıları Göster
    resim var mi 126 bis ne ? ilk defa duydum
  • quote:

Alıntıları Göster
    sehirlerarasi olum olur onunla 106`la bile cekilmiyo yoldaki butun herseyi hissediyosun ufak arabalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egean

sehirlerarasi olum olur onunla 106`la bile cekilmiyo yoldaki butun herseyi hissediyosun ufak arabalarda

Alıntıları Göster
    bişey olmaz.gideceğin yere biraz geç varırsın o kadar...

126 bis fiatın ufak bi modeli.forumda arama yaptırırsan bulursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: La_l3reA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

drag'da Porsche'yi gecen bi arac iste. ( videosu vardı buraLardada nerde biLmiyom )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S Sport + 6 Aylık Üyelik 79.90
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

drag'da Porsche'yi gecen bi arac iste. ( videosu vardı buraLardada nerde biLmiyom )

Alıntıları Göster
    güle güle kullan bi scooter alip bineceğime bis alir şehir icinde deliler gibi kullanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna_Ca

güle güle kullan bi scooter alip bineceğime bis alir şehir icinde deliler gibi kullanirim

Alıntıları Göster
    ülan 126 bis in ne oldunu bilmeyen insanlar bile var beaa valla şaşırdım.nası bilmessiniz yaww 126 ları?hiç mahallede altına top kaçırıpta üç kişi bi otomobili kaldırmadınız mı iki teker üstüne?ülen çocuklumu özledim beah

hoja şehir içinde şok şeker bi otomobil işini görür ancak şehirler arası yola bu otomobille çıkmaman sana tavsiyem.aman şeytana kurşun kendisi pek sağlam bi araç deil biliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: massimox

ülan 126 bis in ne oldunu bilmeyen insanlar bile var beaa valla şaşırdım.nası bilmessiniz yaww 126 ları?hiç mahallede altına top kaçırıpta üç kişi bi otomobili kaldırmadınız mı iki teker üstüne?ülen çocuklumu özledim beah

hoja şehir içinde şok şeker bi otomobil işini görür ancak şehirler arası yola bu otomobille çıkmaman sana tavsiyem.aman şeytana kurşun kendisi pek sağlam bi araç deil biliyorsun

Alıntıları Göster
    arkadas b1rak bos ver ya boyundan buyuk masraf cikarir sonra araba isine yaramaz icine cicek ekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: alper1001

arkadas b1rak bos ver ya boyundan buyuk masraf cikarir sonra araba isine yaramaz icine cicek ekersin

Alıntıları Göster
    içine çiçek ekecek seviyeye gelene kadar ayağımızı yerden keser yaw.hem bisin karizması ayrıdır...
  • bilader bende var gayet memnunum baya bi masraf yaptım ama gayet güzel
    metalik gri - siyah kuşaklar var - içi deri - döşeme - alminyum paspas - bide silindir hacimlerinde ufak bi oynama yaptım biraz büyük bi piston taktırdım, spoylerle falanda yoltutuşunu arttırdım, çelik cantta birazda geniş lastik koydum gayetiyi anlıyıcan bide alacak olduğun kesinlikle sulu olsun yoksa kesinlikle alama
  • quote:

Orijinalden alıntı: arno

bilader bende var gayet memnunum baya bi masraf yaptım ama gayet güzel
    metalik gri - siyah kuşaklar var - içi deri - döşeme - alminyum paspas - bide silindir hacimlerinde ufak bi oynama yaptım biraz büyük bi piston taktırdım, spoylerle falanda yoltutuşunu arttırdım, çelik cantta birazda geniş lastik koydum gayetiyi anlıyıcan bide alacak olduğun kesinlikle sulu olsun yoksa kesinlikle alama
    bende de var arıza yapıyor yapmıyor degil afyondan izmire giderken yolda kaldım fan durdu zor bela getirdim izmire uzun yolculuk yapmak sakat yolda kalırsan parcasını bulamazsın araba sismez ben 5 saat dinlendirmeden yol yapıyorum taba gaz 110 la gittim cok 100 110 yapıyor

motor cok sakat yerde aklın varsa alma derim motorda cıkan 1 sorunu yapman tamir etmen cok zor benim sarj dinamosunu tutan yer yalama olmus komple yan kapagı degistirmem lazım 150 milyon

paran varsa uno al yada twingo al bis alma

1 milyara zor bela elimden cıkardım ben hergun arıza yapıyor tamircilerle arkadas olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: kibarnet

bende de var arıza yapıyor yapmıyor degil afyondan izmire giderken yolda kaldım fan durdu zor bela getirdim izmire uzun yolculuk yapmak sakat yolda kalırsan parcasını bulamazsın araba sismez ben 5 saat dinlendirmeden yol yapıyorum taba gaz 110 la gittim cok 100 110 yapıyor

motor cok sakat yerde aklın varsa alma derim motorda cıkan 1 sorunu yapman tamir etmen cok zor benim sarj dinamosunu tutan yer yalama olmus komple yan kapagı degistirmem lazım 150 milyon

1 milyara zor bela elimden cıkardım ben hergun arıza yapıyor tamircilerle arkadas olduk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kibarnet

• quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

quote:

Orjinalden alıntı: kibarnet

Alıntıları Göster
    yaw ayağımızı kessin işte yeter... şehir içinde ideal değil mi...

• quote:

yaw ayağımızı kessin işte yeter... şehir içinde ideal değil mi...

Alıntıları Göster
    126 bis ne yaw resmi var mi ?
  • quote:

126 bis ne yaw resmi var mi ?

Alıntıları Göster
    hala bis in ne oldugunu mu soruon vigican

• quote:

Orijinalden alıntı: doggy

hala bis in ne oldugunu mu soruon vigican

Alıntıları Göster
    harbi bilmiom yaa ne bu biri aciklasin cahil mi kaldik yaa

• quote:

harbi bilmiom yaa ne bu biri aciklasin cahil mi kaldik yaa

Alıntıları Göster
    bak bak bak sana yakıştıramadım bu soruyu Türkiyedeki en küçük araba ,görünce anlarsın zaten

ya bide bu arada fiyatları 1 milyar gibiyse hemen bi tanede ben alayım var mı satan ????

• quote:

Orijinalden alıntı: 17_Ocak

bak bak bak sana yakıştıramadım bu soruyu Türkiyedeki en küçük araba ,görünce anlarsın zaten

ya bide bu arada fiyatları 1 milyar gibiyse hemen bi tanede ben alayım var mı satan ????

Alıntıları Göster
    hoca bosver bisi bana sorarsan subarunun var yada maruti falan al daha iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.