< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DS 1.6 225 bg kullananlar
-
-
Vallahi ds kullanmadım ama geçen bir 2. El bayisinde bayağı inceledim, tasarım ve malzeme kalitesi çok iyi, donanım da ha keza öyle.
Ayrıca Tiguan alma arifesinde biri olarak. Yapmayın etmeyin o aracın Tiguan ile alakası yok. Ne teknoloji, ne tasarım, ne motor+şanzıman, ne donanım, ne kalite... bayağı gerisinde. Gidin bir kaç yıl eski premium bir araç alın DS alamıyorsanız.
Piyasa durumundan bağımsız konuşuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tiguanı kaç model alıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
premium araca premium kasko fiyatı çıkar
tiguan 15se bu 25 diyeyim
servis ücreti yine aynı
tiguan 4000e çıkıyorsa bu 7 ye çıkar standart bakımdan
ds den 2 tane tiguan çıkar, ondan ötürü kıyaslama çok anlamsız olmuş.
ds alabilen adam o arabanın parçasıyla kaskosuyla ilgilenip üçe beşe bakmaz yani
Kardeşim sen ds i gözünde çok büyütmüşsün. İlanlarda fiyatlarına bir bak istersen. Tiguan R paket ile ds opera fiyatları aynı neredeyse . X5 yada X6 sormadıkki kasko servis sormayalım .
2023 model, 0
Life paket. 3008 ile aynı anda bakıyorum. 1.6 benzinlisini bulabilsem keşke.
Kimi nedenlerden bu iki arabadan birini almalıyım. Tiguan artık hem demode, hem teknolojik değil, hem donanımı zayıf, hem de eskisi gibi normal sınıf ve premium arasındaki tek köprü değil. Yani mesela bir Sportage bile her anlamda Tiguan ile benzer/iyi şeyler sunabiliyor.
Vag grubu sahibi olarak ve Tiguan düşünen biri olarak söylüyorum ki Ds7, Tiguan'dan çok daha iyi araç.
Ds7 bencede çok iyi bir araç . Alman arabası olduğu için tiguan her zaman parasal anlamda değerli . İlanlarda R line pketin ikinci eli ile operanın ikinci elleri kafa kafaya gidiyor
ben arabanın satış fiyatını değil yürütme maliyetini konuştum yalnız.
aradaki fark bu,biri standart öbürü premium marka.
yurutme maliyetini karşılarım diyorsan premium araba alırsın
yok veremem o kadar para hem vosvos ikinci elde eyyi gideyo diyorsan da standart araba alırsın
x5 x6 yürütmek için tiguani 4le çarpmak gerekiyor, piyasadan pek haberdar değilsin anlaşılan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 27 Şubat 2023; 1:57:41 >
Bedavadan konuşma kardeşim ya . Doğrudur piyasayı siz biliyorsunuz . Sen ds kullanıcısımısın , herşeye yorum yapma huyunu bırakın.
bu forumun bilgi almaya gelip sonra millete aklınca bilgi vermeye kalkan kullanıcı kitlesine hastayım ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X