Şimdi Ara

12k mezunu için dershane, tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene düzgün çalışamamamdan sebepli TYT 7K AYT 12K mezuna kalıyorum. Çalışmadan bu sıralama vs demeyin temelim vardı. Kendimi bildim bileli ders dinlemeyi sevmem, kendim çalışmak isterim. Bu sebeple derslere girmeyeceğim ama kütüphane, soru çözümü ve denemelerden faydalanabileceğim bir kurum arıyorum. Başakşehire çok da uzak olmayan bildiğiniz kurum varsa önerilerinizi
    ya da mezunluk ve derece hakkında başka tavsiyelerinizi beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvmrx -- 29 Temmuz 2019; 13:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dershane konusunda yorum yapamam da sana tavsiyem ayt 'ye yoğunlaş.

Tyt 7k ayt 19k ile kaldım geçen yıl, tyt için de çok çalıştım, ama tyt biraz şans işi, aksilik oldu, 10 soru felan yetişmedi, 96net geldi, ayt ile 4.7 ye çektim
    Yine geçen yılkini kullandım,

Hedefin de yüksektir gerçi, tyt erkenden eksiklerini kapat ve deneme götür, çok zaman harcama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 29 Temmuz 2019; 13:25:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için, Seçme ekranında geçen seneki Tyt yi kullanacağım mı işaretliyoruz, neye göre geçen sene kullanılıyor biraz anlatabilir misiniz? Bu arada tebrikler güzel çekmişsiniz sıralamayı. Umarım istediğiniz yer gelir ne istiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvmrx -- 29 Temmuz 2019; 13:39:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvmrx

Teşekkürler cevabınız için, Seçme ekranında geçen seneki Tyt yi kullanacağım mı işaretliyoruz, neye göre geçen sene kullanılıyor biraz anlatabilir misiniz? Bu arada tebrikler güzel çekmişsiniz sıralamayı. Umarım istediğiniz yer gelir ne istiyorsunuz?
    Teşekkürler, Akdeniz yazdım, bekliyorum,

Herhangi bir yeri işaretlemedim, o seçenek tyt ye girmeyip de önceki puanı kullanmak için,

Sen normal başvuru yapacaksın seneye, yüksek olan puanın geçerli olacak

Hocam geçen sene kaç netiniz vardı?

hocam tebrikler kaynak önerisi yapar mısınız. kötü oldugum dersler fizik geo ve tyt mat problem kısmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80B35009E

Hocam geçen sene kaç netiniz vardı?
    102-58 gibi bişeydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: todareistodo

hocam tebrikler kaynak önerisi yapar mısınız. kötü oldugum dersler fizik geo ve tyt mat problem kısmı.
    Teşekkürler,
    Fizik için palme Tyt-ayt, Nihat bilgin, birey b çözülebilir, acil geo, birey b, karekök ayt bjiunlardan ikisini mutlaka çöz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.