Şimdi Ara

12v arabada kullanabilicek motor arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabaya akülü tekerlekli sandalye bindirmek için rampa var silicek motoruyla çalışıyor şuan koku gelmeye basladı değiştiricem ama baska motor seçenekleri varmı?

RAMPA :40 50 KG
    ARAÇ:TRANSPORTER
    ŞUANKİ MOTOR : renault MEGANE
    12v olup ğücü aküden çekicek hızlı küçük motor lazım varmı çözüm önerisi olan?

fazla pahalı olmamalı tabi engelli ürünleri satanlar en ucuz rampa 6.000tl bunu 750tlye yaptık

KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM AFFOLA

• Tekerlekli sandalye için mi Yoksa transporter için mi istiyorsunuz anlamadım ama rampanın ağırlığı 40-50kg mu gerçekten.
    Transporter olduğu için olduğunu düşünüyorum;
    Benim aklıma bir tek.12v 600-1000devir arası bir 150-400Wattlık bir motor kullanmak geliyor.arayada bir redüktör bağlanarak devir düşürülüp tork arttırılır.Buda sizin dişli siseminize göre görmeden yada teknik bilgi olmadan söylemek zor.Mümkünse birazda resim ekleyebilirmisiniz.Silecek motoru nasıl çalıştırdı onu bile anlamış değilim aslında.
  • Merhaba,
    silecek motoru idare edebiliyorsa ondan biraz daha güçlü havalı korna motorları var.Aslında küçük otoların(murat124 vb) marş motorları dizayn edilirse daha güçlü,hızlı yaparsınız diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan123123

Tekerlekli sandalye için mi Yoksa transporter için mi istiyorsunuz anlamadım ama rampanın ağırlığı 40-50kg mu gerçekten.
    Transporter olduğu için olduğunu düşünüyorum;
    Benim aklıma bir tek.12v 600-1000devir arası bir 150-400Wattlık bir motor kullanmak geliyor.arayada bir redüktör bağlanarak devir düşürülüp tork arttırılır.Buda sizin dişli siseminize göre görmeden yada teknik bilgi olmadan söylemek zor.Mümkünse birazda resim ekleyebilirmisiniz.Silecek motoru nasıl çalıştırdı onu bile anlamış değilim aslında.

transporter a arıyorum resim i atarım çekince bide yapanıp açılması lazım yani motor 2 yönlü olmalı .silecek motorunun nasıl çektiğine bende şaşıyorum ama caresiz kalınca bişeyler bulunuyo :D

• hocam siz bir resim ekleyin diğer arkadaşlarda ellerinden geldiğince yardımcı olur.
    Hemde bizde bilgilenmiş oluruz.
  • hocam elimde çeşitli 2. el motorlar mevcut Pazariki.com adresinde görebilirsiniz siteye eklemediğim bir kaç tane daha motor var, ben motorları çeşitli cihazlardan söküyorum sizin işinizi görür mü görmez mi orasını bilemem bu işlerden de pek anlamam..
  •  12v arabada kullanabilicek motor arıyorum

RESİM ÇEKEMEDİM AMA BU ANLATIYOR SANIRIM :) RAMPA KATLANARAK DEMİRE DOĞRU KAPANIYOR

ARABA AKÜSÜNE BAĞLI KABLLOYLA ELLE DESTEK VERMEK GEREKİYOR YOKSA ZORLANIYOR

40 50 kilo demir çekiyor işin teknik özelliği de yok bu 2 3 deneme sonucu bulundu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgbrk34 -- 28 Nisan 2013; 18:33:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Motoru güçlendirmek yerine makara çapını küçülterek motorun daha az zorlanmasını sağlayabilirsiniz.. işini biraz daha yavaş yapmış olur ama zorlanmaz.. Küçük vites gibi düşünün..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor değişicek calıştığında koku yapıyor bu tır veya kamyon silecek motoru düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.