Bildirim
12V DC 2 Amp. Güç Kaynağı Çıkışları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sadece bir güçkaynağı ise neden v+ v+ v- v- yazmamışlar,, v+ b+ yazmışlar,,, ben onların içerde paralel olduğunu düşünüyorum,,
kuşkunuz varsa, 12v şerit ledi bağlayıp deneyin,,, topraklamaya özen gösterin, statik elektrik olur bunlarda, devreye zarar vermesin -
Bağlantılar paraleldir. Montajlarda kullanım kolaylığı için çift çıkış konnektör kullanılıyor. -
Smps 'nin kutusunu açıp müdahale ederseniz, blok kondansatörün üzerindeki yükü boşaltın.
Fena çarpar... -
Konuyu netleştirdiniz, ben emin değildim....
Peki firma neden , çıkışın birisine bat+ , diğerine V+ yazmış, oysaki ikiside aynı bağlı,,, bu şekilde kullanicinin kafası karışıyor, sanki akü şarj işi ve yük besleme işini ayrı ayrı yapıyormuş gibi bir izlenim var, -
Onu kullanacak olanlar zaten bildiği için sanırım. Enerji yokken ölçü aleti ile uçların içeriden bağlı olduğunu göebilirsiniz. -
Cevaplar için teşekkürler.
Sanırım imalatçı farklılık olsun diye bu tip ibareleri koymuş.
Bence de çıkışlar paraleldir.
Yarın kurulum yapılınca net bilgiyi veririm. -
selamlar ,
bat+ bat- kutupları sisteme akü bağlamak suretiyle , elektrik kesilmelerinde aküden besleme amacı ile olabilir bu tür güc kaynakları var ,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X