Aracımı satıp üstüne bir miktar para koyup sıfır veya 2. Elhatchback araç almayı düşünüyorum. A3 1.0 Seat leon 1.4tsi act xcellence Volvo v40 inscription Bu 3 model arasında kaldım. Benim aracım fabia 1.2 TSİ. Kullanımından ve yakıt tüketiminden memnunum. 130-140 Civarı sıfır veya 2.el araç almayı düşünüyorum. 50 bin km’yi geçmeyecek mantıklı araç önerilerine de açığım. BMW 1 serisinin içinin çok dar olduğunu söylüyorlar onun için pek düşünmüyorum. Sizce hangisi?
V40 kaliteli yönünden diğerlerinden çok daha yüksek.
V40 kaliteli yönünden diğerlerinden çok daha yüksek.
İçleeinde volvo ama bunların dışında hatchback civic rs dw iyi seçwnek bence
Volvo v40
Neden hep c segment ? Yerinde olsam d segment bakarım hocam. Bütçen de yeterli.. Benim şu sıralar radarımda İnsignia yeni kasası var mesela. Bir göz gezdir derim.
1 serisi bence dar değildi, kiralık olarak kullandım. Bence kendiniz görün.
Volvo tabikide
quote:
Orijinalden alıntı: selamolsun1
Neden hep c segment ? Yerinde olsam d segment bakarım hocam. Bütçen de yeterli.. Benim şu sıralar radarımda İnsignia yeni kasası var mesela. Bir göz gezdir derim.
Aynı fikirdeyim, bu paralara insignia alınıyor
129 bin liraya satılan A3 1.6 TDi fırsatını kaçırdın.
iquique
kullanıcısına yanıt
Öyle bir fiyat nerede vardı hocam
quote:
Orijinalden alıntı: yuxexesahmet
Öyle bir fiyat nerede vardı hocam
3 hafta önce vardı. Araçlar kapanın elinde kaldı. Arkadaşım da aldı.
Bedavaya vermişler
Japonic Volvo V40 incelemesinde çok yaktığını söylüyordu, bilginize.
Videodaki araç T5 yalnız. Konu sahibinin T5 alacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca T5'in ağırlığı da çok fazla. Hele AWD de varsa 1700 kg'a ulaşıyordur. O yüzden şehir içinde çok yakması normal karşılanabilir. Özellikle şehir içinde, aracın hibrit olması(japonic'in lexus'u) tüketimi çok ciddi etkiler.
O üç araç arasında kalmanız biraz ilginç geldi doğrusu. A3 ve V40 olur ama Leon nereden geldi anlayamadım. Ben olsam A3 ile V40 arasında kalıp V40'ı alırdım. Genel anlamda daha iyi bir araç.
Fiyat aralığı olarak üçü arasında kaldım. Leon xcellence modeli a3ten daha fonksiyonlu bir modeldi. Keyless go (anahtarsız giriş ve çalıştırma), Matrix far, açılabilir panoramik cam tavan, adaptif hız sabitleyici, city safety 2 vardı. Onun için xcellence modeline de baktım.
A3 1.6tdi modelinin 129 olduğunu bilseydim kesinlikle kaçırmazdım.
Sonuç olarak Volvo aldım. Öneri yapan herkese teşekkür ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: warlocq
Fiyat aralığı olarak üçü arasında kaldım. Leon xcellence modeli a3ten daha fonksiyonlu bir modeldi. Keyless go (anahtarsız giriş ve çalıştırma), Matrix far, açılabilir panoramik cam tavan, adaptif hız sabitleyici, city safety 2 vardı. Onun için xcellence modeline de baktım.
A3 1.6tdi modelinin 129 olduğunu bilseydim kesinlikle kaçırmazdım.
Sonuç olarak Volvo aldım. Öneri yapan herkese teşekkür ederim :)
Hocam hayırlı olsun, ne kadar a anlaşabildiniz?
warlocqW
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam kaça aldınız yakıt tüketim nasıl
153 bin liraya aldım. Kampanya fiyatına. Şehir içi tüketim 10lt seviyesinde, şehirlerarası ise 5-6 civarı. Aracı agresif kullanıyorum diye tüketim daha yüksek olabilir. Genel olarak hızlanmasından, sürüş kontrolünden çok memnunum. Otobanda 180 ile giderken yolu çok hissetmedim (yol bomboşken deneme amaçlı gittim) 130-140 ile giderken de pek hissedilmiyor zaten. Genel olarak çok memnunum. Almayı düşünenlere tavsiye ediyorum :)
a3 sedan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme