Şimdi Ara

1300 MOTOR TOYOTA KAÇ BEYGİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
21.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM 95 MODEL 1.3 TOYOTA XL ARACIM VAR BENiM SORUNUM PERFORMANS. YAKIN BİR ARKADAŞIMINDA AYNI ARACI VAR FAKAT BENİM RUHSATTA BEYGİR GÜCÜ 75 İKEN ARKADAŞIMIN RUHSATINDA 95 YAZIYOR AYNI ARACI KULLANANLARDAN YARDIM İSTİYORUM. ACABA BENİM ARACIN GÜCÜNÜ YÜKSELTEBİLİRMİYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innova -- 13 Mart 2007; 1:53:13 >

• Yükseltemezsin seninki karbüratörlü digeri enjeksiyonlu.
  • 75 abi arkadaşımda seninkinin aynısından var.
  • 99 corolla 1.3 vardı 86 beygirdi tabi mpdel farkı var ama onlar 75 ti arkadaşta söylüyordu
  • bende 93 vardı. Karbüratörlü 70 beygir. İnjeksiyonlular 86 yada 87 beygir.
  • 1.3 XL ve XE'ler 75 beygir, 1.6 XL ve GL'ler ise 93 beygir'dir ve bunların hepsi karbüratörlüdür.
  • 1.3 den nasıl bir performans bekliyorsun anlamış değilim. Adı üstünde 1.3 75 bg.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

1.3 den nasıl bir performans bekliyorsun anlamış değilim. Adı üstünde 1.3 75 bg.

arkadaş haklı galiba
  • performans istiyosan 98 gli filan alacaksın

onda perfformansın kralı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: biddy_074

performans istiyosan 98 gli filan alacaksın

onda perfformansın kralı var

98 gli şart değil, 1.6 enjeksiyonlu olsun yeter.
  • araçta sadece beygir değil aynı zamanda tork'ta önemli! beygir gücünü tork'la besleyebilirsen aracından verimli sürüş alabilirsin! örneğin avensis 1.6 110 beyğir ve 3800 devirde 153 tork üretirken, yeni corolla 5200 devirde 157 tork üretmektedir! araç agırsa tork daha düşük devirde yüksek tutulduğu bariz bilinen bir gerçektir!
  • aslında arada fazla bi fark yok..modifiye yap farkı kapat..
  • yarislerde kullanılan 1.3 motor 87 beygir.
    mazda'nın 220 beygirlik 1.3 motoru da var sanırım.
    önemli olan boyu değil işlevi :)

quote:

Orjinalden alıntı: tansed

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

1.3 den nasıl bir performans bekliyorsun anlamış değilim. Adı üstünde 1.3 75 bg.

arkadaş haklı galiba
  • tamam kardeş sen de haklısın ama yine bahsediyorum 1.3 75 beygirden bahsediyoruz 220 beygirlerden değil dikkatli oku ona göre cevap ver....!!!
  • tüm herkese teşekkürler gereken cevabı aldım
  • GALİBA POLİS MEMURUNUN HATASI KAFASINA GÖRE GÜÇ YAZMIŞ. AMA SAMİMİ ŞEKİLDE SÖYLEYEBİLİRİMKİ ONUN RUHSATINDA 95 BENİM RUHSATTA İSE 75 YAZIYOR
  • Arkadaşlar.. 97 uno s kullanıyorum.. bi gün elinmde kalacak diye korkuyorum walla. kucağıma alıp eve gelecem .. Corolla aşığıyım, ilk fırsatta almam lazım, kovalıyorum bikaç tane yani... Hayırlısı inşallah...

Birkaç sorum olacak..
    1- 1,3 xl ile 1,3 xe arasındaki temel farklar nelerdir? (93-98)
    2- 1,3 modellerde klima var mı? (93-98)
    3- 1,3 modellerde hidrolik direksiyon var mı?
    4- Şehir içinde ortalama bi kullanımda 1,6 mı daha az yakar, 1,3 mü?
    5- Aynı soru enjeksiyonlu için de geçerli
    6- 4 ve 5. soru şehir dışı için de geçerli... :)
    7- 10 milyara iyi bi tane bulabilir miyim?
    8- Km sinin 100.000 den az olmasını istiyorum, çok farkeder mi?
    9- 1,3 ler klimayı kaldırır mı?
    10- Masraflı mı?
    11- Corollasını satmayı düşünen var mı.. Ya da takas düşünen,
    12- 100.000 e yakın, 1,3 xe, klimalı, bordo 12,000 YTL istiyolar, fiyat iyi mi?
    13- Masrafsız bi araba olduğunu biliyorum, alırken en önemli nerelerine baktıriim, sonuçta yarışlara falan girmiyorum, şehir dışı 90 ı geçmem, sakin, küçük bi şehirde yaşıyorum.. hangisini önerirsiniz?
    14- Son olarak, hadi bi corolla aldım, 3-5 sene sonra da satmayı düşündüm. Biliyorsunuz, 2, el yüksek şu an. 3-5 sene sonra da aynı mı olacak? Yani 3-5 sene sonra 2010 da falan adamlar karbüratörlü 1,3, 13-15 yaşında arabayı napalım derler mi? Elimizde patlar mı? Az para vermiyoruz sonuçta. Yani demode olacak bi modeli değil de enjeksiyonlu, yeni nesil, yeni model bi corolla almak için 2-3 sene daha mı para biriktiriyim? Sonuçta memurum.. Sınırlı herbişey yani...
    15- Sağolun, sağolun, sağolun.....

• abiler bende 94 model 1.6 xli var ruhsatta ve motor bandında 1587cc yazıyo ama hasar sorgulama gibi yerlerde TOYOTA COROLLA 1300 yazıyo ve ruhsatta 1.6 yazmasına rağmen 63kw yani 86 hp yazıyo bu konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.