Daha çok işe gidip gelirken kullanacağım,başımı çok ağrıtmayacak bir araç almak istiyorum.Sedan ya da hatcback olabilir.Çok yakmasın ama.
hyundai getz 1.5 dizel
getzlerin sağlamlığı ile ilgili çok olumlu şeyler duymadım.o yüzden pek sıcak bakmıyorum.2001,2002 opel corsa 1.4 bulabilirmiyim bu fiyatlara.nette 2.el sitelerine baktıkça daha çok karışıyor kafam.çok farklı fiyat aralıkları var aynı özelliklerideki araçlar için bile
Hocam yanlış anlamada para az olduğu zaman bazı kusurlara katlanmak zorundasın.Bence getz o paraya göre gayet güzel ve sağlam.Ben 8 aydır kalos a biniyorum başım ağrımadı.Hemde epey zorladığım halde O paraya 1.4 motor donanımlı temiz bi kalos alınır bence.
yok hocam yanlış anlaşılacak bişey yok.yorumun için teşekkürler.ancak ben alacağım aracı kısa süre sonra satmak durumunda kalabilirim,ev alma durumları olabilir.bu nedenle 2. eli olan bi araç almak isatiyorum daha çok.
tabiikide efsane kasa toyota corolla xli-xei-gli
Opel astra 1998 GLS alabilirsin, 2000-2001 Fiat Brava yada tek kapı da olur dersen Bravo alabilirsin. Bu modellerde genelde zaten önceden takılmış sıralı sistem LPG olur. Hepsinde değil ama genelinde oluyor. Bu araçlar 10-13 arası gidiyor. Bütçeni çok zorlamadan sağlam bir araba almış olursun 2003 2005 gibi modellere çıkarsan elbetteki aracın donanımı ve konforu modeli arttıkça düşecek. Malum bütçe sınırlı.
o fiyatlara alabileceğin yakıt tüketimi en az süper konfor arıza sorun yapmaz başını ağrıtmaz 2001 corolla sol modelini belki zor bulursun ama o fiyata terra kesin alırsın kurban bayramından sonra sol de alabilirsin... pişman olmazsın...o fiyatlara başka yok...
hyundai getz
peugeot 206 alabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme