Şimdi Ara

135.000 Kmde Yağı Değiştirilmeyen Audi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar, forum ilginç şeyleri sever diyerek konuyu açma gereği duydum. 135.000 km yol yapan Audi TT sahibi yağını hiç değiştirmemiş. Araç fiyatları ucuz olunca adam keyfi olarak böyle bir şey yapmış sanırım.

135.000 Kmde Yağı Değiştirilmeyen Audi

Kaynak:http://pvp.tc/v6m

• Pederin Toros'ta rekoru 17 bin km. Bu arkadaş olayı bambaşka bir boyuta getirmiş. Saygıyla eğiliyorum.
  • Bunu yapmaktaki amacı neymiş ?
    Manyakmış herhalde
  • Allah akıl fikir versin
  • Daha önce paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama yinede emeğe saygı..
  • Zift olmuş
  • bunuda görmüş olduk,teşekkürler.
  • Keşke bizde de arabalar ucuz olsada böyle saçma sapan işler yapabilsek ...
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
  • Yalan
  • Fantazi de sınır yok
  • Millete rahat batıyor. Denedikleri şeye bak
  • Poh götürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Poh götürüyor.
    bana pek inandırıcı gelmedi, TT'ler en iyi ihtimalle 10 bin km'de 1 lt yağ eksiltir. Adam ekranda gözüken yağ uyarısını hiç dikkate almasa bile en fazla 50 bin km sonra yağ tamamen biter, motor kilitlenirdi. 135 bin km bu şekilde gitmesi mümkün değil.
  • Rek

Lam

Lar
  • Daha önce paylaşılmıştı. Yalnız siradan bir motor olmayabilir yani tdi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Daha önce paylaşılmıştı. Yalnız siradan bir motor olmayabilir yani tdi olabilir
    Aklima karburatorunden deniz anasi cikan arkadas geldi. yakiti TP den mi ne aldim oyle oldu demisti
  • 13500 falan olmasın o? Ya da yağ eklenilmiş motora
  • Yağ eklenmiştir tabi, ancak başlıkta zaten yağı değiştirilmemiş deniyor. Yağ eklenmemiş demiyor. Yağ uyarısı çıktıkça yağ ekleyip devam etmıştir. Servisle kim uğraşacak istasyondan yağ kutusu al eksikdikçe tamamla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acc04

Yağ eklenmiştir tabi, ancak başlıkta zaten yağı değiştirilmemiş deniyor. Yağ eklenmemiş demiyor. Yağ uyarısı çıktıkça yağ ekleyip devam etmıştir. Servisle kim uğraşacak istasyondan yağ kutusu al eksikdikçe tamamla :)
    https://forum.donanimhaber.com/m_117530688//tm.htm#117530688
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.