Mrb arkadaşlar, forum ilginç şeyleri sever diyerek konuyu açma gereği duydum. 135.000 km yol yapan Audi TT sahibi yağını hiç değiştirmemiş. Araç fiyatları ucuz olunca adam keyfi olarak böyle bir şey yapmış sanırım.
Pederin Toros'ta rekoru 17 bin km. Bu arkadaş olayı bambaşka bir boyuta getirmiş. Saygıyla eğiliyorum.
Bunu yapmaktaki amacı neymiş ? Manyakmış herhalde
Allah akıl fikir versin
Daha önce paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama yinede emeğe saygı..
Zift olmuş
bunuda görmüş olduk,teşekkürler.
Keşke bizde de arabalar ucuz olsada böyle saçma sapan işler yapabilsek ...
Şıh Hazretleri
kullanıcısına yanıt
Yalan
Fantazi de sınır yok
Millete rahat batıyor. Denedikleri şeye bak
Poh götürüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
Poh götürüyor.
bana pek inandırıcı gelmedi, TT'ler en iyi ihtimalle 10 bin km'de 1 lt yağ eksiltir. Adam ekranda gözüken yağ uyarısını hiç dikkate almasa bile en fazla 50 bin km sonra yağ tamamen biter, motor kilitlenirdi. 135 bin km bu şekilde gitmesi mümkün değil.
Rek
Lam
Lar
Daha önce paylaşılmıştı. Yalnız siradan bir motor olmayabilir yani tdi olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
Daha önce paylaşılmıştı. Yalnız siradan bir motor olmayabilir yani tdi olabilir
Aklima karburatorunden deniz anasi cikan arkadas geldi. yakiti TP den mi ne aldim oyle oldu demisti
13500 falan olmasın o? Ya da yağ eklenilmiş motora
Yağ eklenmiştir tabi, ancak başlıkta zaten yağı değiştirilmemiş deniyor. Yağ eklenmemiş demiyor. Yağ uyarısı çıktıkça yağ ekleyip devam etmıştir. Servisle kim uğraşacak istasyondan yağ kutusu al eksikdikçe tamamla :)
quote:
Orijinalden alıntı: acc04
Yağ eklenmiştir tabi, ancak başlıkta zaten yağı değiştirilmemiş deniyor. Yağ eklenmemiş demiyor. Yağ uyarısı çıktıkça yağ ekleyip devam etmıştir. Servisle kim uğraşacak istasyondan yağ kutusu al eksikdikçe tamamla :)