Şimdi Ara

13500 liralık araca 1650 tl trafik sigorta çıkması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazartesi günü fiat palio aldım 2001 model trafik sigortası 1650 en düşük ise 1580 çıktı birçok firmadan fiyat almama rağmen. yaş 23 ve ilk araba ve yeni yıl zammından dolayı böyleymiş ama gerçekten çok aşırı yüksek değil mi arkadaşlar?

• Ne yazikki inek gibi sagiliyoruz !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar korkunç seviyelerde.

Bir sigortacı olarak söylüyorum bunlar daha iyi günlerimiz.
  • araci babanin dedenin falan uzerine yap..
  • ödeme arkadaş ödeme bin öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

ödeme arkadaş ödeme bin öyle

Kaza olursa ne olacak değerli hocam?
    Ödenmemesi yerine siyasi parti temsilcileri , meslek odaları ve daha nice ulaşılabilecek yetkili kişi var.Organize hareket etmek gerekir , ödememek maalesef çözüm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

quote:

Ödenmemesi yerine siyasi parti temsilcileri , meslek odaları ve daha nice ulaşılabilecek yetkili kişi var.Organize hareket etmek gerekir , ödememek maalesef çözüm değil.

arkadaşım hem konu acıp itiraz ediyorsun hem kaza yaparsam ne olacak diyorsun. özgürsün istediğini yap o zaman

o siyasi dediğin kişilerin zaten bu sigorta şirketleri kimi kime şikayet edelim devlet zaten ilgilenmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

quote:

arkadaşım hem konu acıp itiraz ediyorsun hem kaza yaparsam ne olacak diyorsun. özgürsün istediğini yap o zaman

o siyasi dediğin kişilerin zaten bu sigorta şirketleri kimi kime şikayet edelim devlet zaten ilgilenmiyor

Konuyu ben açmadım değerli hocam :)

• Benimde yaş 29 ilk arabam, babamın üzerine aldik arabayı rahat ettim, 2011 206+ aldim 490lira sigorta çıktı, benim üzerine olsaydı 1050lira civarı çıkacaktı, verilen sigorta teklifi normal gibi keske bi yakininin üzerine yapsaydın

• fiyatlar çok yüksek. ama arabam su kadar, sigortası bukadar düsüncesine karşıyım. sonucta trafik sigortası sizi değil, karsı tarafı düşünüyor. hasar verebileceğin aracın değeri senin aracın kadar olmuyor.

kasko ile birleşme olsa. tek olsa anlarım ama bu hali ile tam bir soygun.

800 sigorta 700 yillim vergi. illaki iki bakima girer bi 500 de o. yazık...

• Yeni Türkiye'de böyle artık
  • bu sigortaya bişey yapmak lazım, gecen yıl 160 lira olan motosiklet sigortam bu sene 470 lira. satacam artık
  • Sigorta fiyatları resmen uçuşa geçmiş.Yakıt zaten pahalı.Dün 150 TL benzin aldım çeyrek depodan fazlası boş kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.