Merhabalar aracın yılı dolması sebebiyle 2020 model skoda scala aracımın bakım dönemi geldi. 15 gün içinde yağ değiştirin demeye başladı su an. iki farklıservise sordum (skoda eskisehir ve skoda afyon) ikisi de aynı fiyatı verdiler. en fazla 50 tl cam suyu düşeriz diyorlar araba 2020 model otomatik premenium paket. Geçen hafta babamın 2017 corollasını götürdük sanayide yağ+yağ filtresi polen filtresi hava filtresi benzim filtresinden emin değilim hatırlamıyorum, velhasıl bana dedikelr iher şeyi 1200 e değiştirdi. benim arabayı da sorduğumda super B ye 1250 liraya mı ne yapmışlar geçen ay yaklaşık aynı fiyata gelir dedi. yağın litresini 160 tl den hesaplıyor, castrol koyuyormus da tam modelini öğrenmedim. yetkili bayinin yağı 0/20 koyuyormus, bir de longlife koyuyorlar lakin 15 binde hatta 10 binde senesinde değiştiriyoruz biz yağı nedne longlife koyuyorlar bilmiyorum...sanayideki yer 5-30 koyuyoruz standart dedi. (şehir kütahya kısın eksi 20 rutin 1 aylık periyotta) Yetkili servisin verdiği listeyi atıyorum. Aklımda şimdi şu var, evet dsg arızası için vs yetkili servise götürmek lazım ama artık iyi niyet yapımıyorlar diye birkaç kişiden duydum buralarda. işte önce n ye at el frenini kaldır sonra istop et p ye al vs bunları da uyguluyorum, dur kalkta manuele alıyorum vsvs. iyi bakmaya çalışıyorum elimden geldiğince şanzımana da. arabayı çok yakın dönemde satmayı düşünmüyorum Allah kaza bela veremzse 100 bine kadar binerim inşallah. yılda 10-12 bin km yapıyorum zaten. arabanın garantisinin bitmesine 2 ay filan kaldı, ilk bakımı ankara skodada yapılmış bu 2. olacak. ne dersiniz ne önerirsiniz? |
Skoda Periyodik Bakım Fiyatları 2023
Skoda araçlarınızın düzenli bakımı, performansını artırmak ve ömrünü uzatmak için hayati önem taşır. Skoda periyodik bakım fiyatları, aracınızın modeline, yaşına ve gerekli hizmetlere bağlı olarak değişir.
2023 yılında Skoda servislerinde periyodik bakım fiyatları yaklaşık olarak şu şekildedir:
- Küçük Periyodik Bakım: 1.300 TL ile 1.700 TL arasında
- Büyük Periyodik Bakım: 2.500 TL ile 3.800 TL arasında
Yıllık bakım ücretleri ise aracınızın modeline ve yaşına göre değişkenlik gösterir. Örneğin, bir Skoda Octavia'nın yıllık bakım ücreti ortalama 3.800 TL civarındadır.
Bosch Car Service gibi yetkili servislerde de Skoda periyodik bakım hizmetleri sunulmaktadır. Bosch Car Service'in periyodik bakım fiyatları Skoda servislerine benzer aralıklardadır.
Skoda araçlarınızın periyodik bakımını zamanında yaptırmak, güvenli ve sorunsuz bir sürüş deneyimi için çok önemlidir. Periyodik bakım aralıkları ve fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için Skoda yetkili servislerinden veya Bosch Car Service'den bilgi alabilirsiniz.