Öncelikle benzer sorunlar hakkında konular açılmış fakat benim sorunum biraz farklı ve türkçe-yabancı bir kaynaktan net bir bilgi edinemediğim için daha tecrübeli arkadaşlarımızın bilgisini almak istedim. Detaylı bir şekilde resim yükleyerek sorunumu anlatmaya çalışacağım. Kusurumuz detay veremediğimiz nokta olursa affola. Vermiş olduğunuz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese hayırlı ramazanlar.
2- Elimde yıllar önce kullandığım behringer fca 202 ses kartım var 1394 girişli ve yine yıllar önce aldığım 1394 pci kartım var eski sistemde sorunsuz çalışıyordu.
3- Şuan ki sistemim üzerine ben bu kartı bağlamak istiyorum fakat herhangi bir giriş-çıkış olmadığı için ve 1394 kartım yuvalara oturmadığı için olmuyor. Nette bir araştırma yaparken elimdeki 1394 pci kartın mini slotlara(4 x PCIe 2.0) uyan bir modelini buldum. Bulmuş olduğum bu model anakart desteklemediği halde slota takarsam çalışır mı ? Çalışsa dahi eski sistemden bir performans kaybı yaşar mı? Buna bağlı olarak anakart değiştirmeyi veya ses kartını satıp usb bir karta geçmeyi düşünüyorum.