14.09 cumartesi günü eczaneye gittim. grip aşısı geldi mi dedim, geldi dediler. tamam satın almak istiyorum dedim ve bir tane satıon aldım. fiyatı: 558,990₺ VAXİGRİP TETRA 0.5 ML IM/SC Enjeksiyon için süspansiyon içeren kullanıma hazır enjektör (1 adet) neyse, daha önce aşıyı farklı yerlerde ve devlet hastanesinde de yaptırdığım için aşıyı buz kalıbı içerisinde torbaya alıp, devlet hastanesinin yolunu tuttum. sıraya girdim, kayıt'a geldim. reçeteniz var mı? dedi görevli. dedim öyle bir şey yok, daha önce de geldim buraya, aşıyı yaptılar yürüyerek çıktım gittim dedim. aşıyı da ayakta kolun üst kısmı, yani omuzun altından vurdurmuştum. neyse görevli içeriye gönderdi, bir sor dedi. sağolsun bayan, ayakta vurdu gönderdi. önce aşıyı kontrol etti. dedim olay bu. nerden yapayım dedi, dedim koldan vuruyorlar işte. neyse bu sezon da olduk aşıyı. şimdi ilk akşam hafif bir baş ağrısı olmuştu. bugün ise 17.09 yatsıdan sonra diyeyim, üşüme ve titreme geldi üzerime. bu da soğuk suyla haşır neşir olurken oldu. genel olarak iyiyim. hırka ile evde oturuyorum. baş ağrısı felan yok. burun akıntısı yok. ishal durumu var. tavisyem grip aşısı olmanız yönünde. umarım 2025'i de sorunsuz geçeriz. |
Bildirim