Bildirim
Burun ameliyatı oldum(03.11.18)-septorinoplasti(rinoplasti+septoplasti)- 1 yıl oldu. güncel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tip içinse olma paranı çene estetiğine harca. burun abartılıyor ama önemsiz. çene,alın,kafa şekli bunlar daha önce gelmeli. -
Yok hocam, septumum çok eğri. Nefes almam çok sıkıntılı. Ameliyat olma amacım nefes almak. Ameliyat olmuşken dışını da düzeltecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de 3 Aralık’ta olacağım septum deviasyonla birlikte estetik tecrübelerini anlatırsan ve before after eklersen çok memnun olurum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
13.30 gibi ameliyathaneye aldılar, uyanmasıyla beraber 17.00 gibi odadaydım ve her şey bitmişti. gayet memnunum halimden. Akşam 8 gibi taburcuyum. Before after eklerim eve geçince.
Takipteyim.
-
Hocam önceki burun hangisiydi uzun olanmi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Üsttekiler eski alttakiler yeni hocam, sorma amacınızı tam anlayamadım?
Hocam kaça yaptırdınız bu estetik ameliyatı başarılı gözüküyor yakışmış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam burnun kendi yapısından dolayı mı deviasyon vardı?
Bende de alerjik polip oluşumundan kaynaklı septum deviasyon var, dışarıdan böyle gözükmüyor normal de, içeride hiç nefes aldırmıyor..
Ben de ameliyat düşünüyorum..
Gayet İyi olmuş bu arada. Gecmiş olsun.
Teşekkür ederim hocam, ben de gayet beğendim. Doktorum da çok iyi geçtiğini beklediğinden bile güzel olduğunu söylemiş. Ben o ara narkozun etkisiyle yarı uyanıktım :D
Ücreti yaklaşık 7bin ilaçlarla birlikte.
Hocam doktorların dediğine göre yüksek ihtimalle küçükken dışardan bir darbe(düşme-vurma vs.) sonucu olmuş. Ben beni bildim bileli sağ taraftan nefes alamıyordum. Dün ameliyattan sonra tampon olmasına rağmen nefes alabildim çok şükür. Teşekkür ederim, darısı size :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primum non nocere -- 4 Kasım 2018; 10:47:48 >
Bana özelden doktor hastahane bilgilerini atabilirmisiniz hocam belki bir gün bende başvurabilirim :D bende çok hafif yana eğilme var kemikte ve burnumun üstünde de az bir kemer var şu an bir sorun yok ama nefes almama müdahale olayına giderse aklımda olsun :) . Yüzünüze cuk oturmuş tabiri caizse tabi Allah’ın yarattığına birşey denmez ama yakışmış dediğim gibi hem siz zaten nefes problemi yüzünden düzelttirdiğinizi belirtmiştiniz hayırlı olsun :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler hocam, dm'den yazıyorum.
Ben de olmak istiyorum ama masada kalmaktan korkuyorum
Tampon sökümü acıtcak mı bakalım. Acısa bile 2 saniye bence, abartıldığını düşünüyorum
Kız sandım bu arada başta
Hocam uzman kişilerce yapıldığında masada kalma olayının ihtimali çok çok düşük. Ondan korkmaya gerek yok bence.
Tampon olarak eskiden gazlı bez sokuyorlarmış burbun derinliklerine kadar. Acıtma olayı eskide kalmış. Şu an çoğu doktor silikon splint kullanıyormuş. Delikli olduğu için nefes de alınabiliyor bir miktar. Çıkarken de acıyacağını düşünmüyorum.
Sakalı vs. kesmiştim ameliyat öncesi ondan olsa gerek
çok iyi olmuş -
Gayet başarılı görünüyor. Geçmiş olsun. -
Geçmiş olsun, bende 2 ay önce oldum. Tek fark benim dış kemikte eğrilik yoktu. İçeride baya uğraşıldı, sinülere kadar sıkıntı vardı. Splint malzemesi tıkanıyor zaten çok bir marifeti yok. İçeriye dikişle tutturuluyor bende 3 tane ip vardı dışarıda. Alırkende üzgünüm ama gözünden yaş getiriyor insanın.
Son 1.5 haftadır rahatlamaya başladım ama hala git geller var, zaten ağızdan nefes alma alışkanlığı bile baya rahatsız edici oluyor. Bol bol burun yıkaması ve nemli tutma olayı var. Hala devam ediyorum.
Birde benim burun ucuna destek yapıldı yukarı kaldırıldı düşüklük olduğu için nefes alışı kısıtlıyordu eğriliğe ek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Üsttekiler eski alttakiler yeni hocam, sorma amacınızı tam anlayamadım?
|
tip içinse olma paranı çene estetiğine harca. burun abartılıyor ama önemsiz. çene,alın,kafa şekli bunlar daha önce gelmeli.
|
Gayet başarılı görünüyor. Geçmiş olsun.
|
Hocam burnun kendi yapısından dolayı mı deviasyon vardı?
Bende de alerjik polip oluşumundan kaynaklı septum deviasyon var, dışarıdan böyle gözükmüyor normal de, içeride hiç nefes aldırmıyor.. Ben de ameliyat düşünüyorum.. Gayet İyi olmuş bu arada. Gecmiş olsun. |
Burnun çok güzel olmuş, geçmiş olsun.
|
Benzer içerikler
- tarihi geçmiş çay içilir mi
- tok karnına içilmesi gereken ilaç aç karnına içilirse ne olur
- ciyan evden nasıl uzaklaştırılır
- balkonsuz evde çamaşır kurutmak
- yırtık lens takılır mı
- 5g nedir zararları
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X