Şimdi Ara

14 GB 35 TL iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce hiç Vodafone kullanmadım. Turkcell'de taahhüdüm bittiği için, bugün Vodafone'a başvuruda bulundum. Bayide, "Ankara'ya özel" adı altında; 14 GB'lık faturasız paketin TKÜ dahil 35 TL olduğunu gördüm ve başvuru yaptım. "12 ay geçerli mi?", "12 ay boyunca 14 GB tanımlanacak mı?", "14 GB'ın tamamı her yöne mi?" gibi sorular sordum ve hepsine evet cevabı aldım. Umarım öyledir, bekleyip göreceğiz.

Ne dersiniz, paket içeriği ve fiyat iyi mi?

Edit: Hat açılır açılmaz, Yanımda uygulaması üzerinden paket almak istedim. Bayinin söylediği 14 GB'lık paket uygulamada gözükmedi. Ben de 12 GB'lık paketi satın aldım. Ardından bayiyi aradım, durumu anlattım. 2 GB'ı ek paket olarak ücretsiz bir şekilde Yanımda uygulamasından alabileceğimi söyledi ama uygulamada böyle bir şey gözükmedi. Tekrar bayiyi aradım, TL yüklemeyip paket yüklediğim için böyle olmuş olabileceğini söyledi. Aklınızda bulunsun, TL yükleyerek bu işlemi yapın. Bir şey fark eder mi bilmiyorum ama denemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 11 Haziran 2020; 17:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat iyi ama Ankara'da çoktandır kötü olduğu söyleniyor. Olmadı geri dönersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Fiyat iyi ama Ankara'da çoktandır kötü olduğu söyleniyor. Olmadı geri dönersin.
    Evet, benim planlarım da şu an için geri dönme üzerine kurulu. Ama en az 90 gün kalıp, Turkcell Rahat'a yeni müşteri olarak geçiş yapmak istiyorum.

• Gayet iyi fiyatmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet iyi fiyat telsiz kullanım ücreti dahil bölgenizde iyiyse beklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Gayet iyi fiyat telsiz kullanım ücreti dahil bölgenizde iyiyse beklemeyin.
    11 Haziran 06.50'de göreceğiz.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Sabah belli olur akla kara ben aşırı memnunum ama tabi her lokasyonda her operatörün hız ve çekim kalitesi değişiyor.Hafızam iyidir diye düşünüyorum bir sro gecmişi var mı bu nick yabanci gelmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Sabah belli olur akla kara ben aşırı memnunum ama tabi her lokasyonda her operatörün hız ve çekim kalitesi değişiyor.Hafızam iyidir diye düşünüyorum bir sro gecmişi var mı bu nick yabanci gelmedi
    Şimdilik internet ve ses performansından memnunum. Şarj yüzdesinin Turkcell'e göre biraz daha hızlı düştüğünü hissettim sanki.

Evet, hafızanız çok iyi, SRO geçmişim var.

• sadece dk içeren mümkünse 750-1500 dk arası bi tarife var mı vodafoneda? faturasız için. 25 tl ve altı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

sadece dk içeren mümkünse 750-1500 dk arası bi tarife var mı vodafoneda? faturasız için. 25 tl ve altı.

14 GB 35 TL iyi mi?

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Şunun internetsizini yapsalar dkyı da 1000-1500 yapsalar nefis olurdu. illa telekoma geçecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

Şunun internetsizini yapsalar dkyı da 1000-1500 yapsalar nefis olurdu. illa telekoma geçecez.
    Bir de şöyle bir şey var;

14 GB 35 TL iyi mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.