Şimdi Ara

14 temmuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım, katliamın maksatlı olarak tasarlanmış olduğunu ve sorumluların mahkemeye verileceğini ilan etti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Haziran 2023; 18:17:33 >

• ilginç kimse yorum yapmamış.
    ilk defa duydum bu olayı.
  • evet bende şaşırdım normalde yorum yapılırdı.

demek ki kimse ilgilenmiyor böyle şeylerle...
  • Gözlerim doldu okurken , Teşekkürler hatırlatma için .
  • birşey değil

bu kadar ilgisizlik beklemiyordum ama
  • niye böyle olaylar tv de çıkmıyo
  • Karı kız konusu olsa hemen yorum yapılırdı bu forum böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraDavut1989

Karı kız konusu olsa hemen yorum yapılırdı bu forum böyle.

hatırlarsın sen 1 2 yıl önce bu kadar değildi. 9 aydır filan hep böyle. 18+ olmayan konuya ilgi yok.
    neyse pek umrumda da değil ben biliyorum anıyorum şehitlerimi
  • Mekanaları cennet olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Mekanaları cennet olsun.

amin
  • Allah rahmet eylesin hepsine. Irak Türkmenlerinin bugün çıkıpta tek kurşun atmaması yüzünden diyecek çok kötü sözlerim varda banlanmamak ve konuyu dağıtmamak için söylemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

Allah rahmet eylesin hepsine. Irak Türkmenlerinin bugün çıkıpta tek kurşun atmaması yüzünden diyecek çok kötü sözlerim varda banlanmamak ve konuyu dağıtmamak için söylemiyorum.

kardeş ben de Irak Türkmeniyim.
    ordaki durumları bilseydin bunu söyleyemezdin
  • Allah en iyi şekilde mükafatlandırır inşallah şehitlerimizi.
  • eyvallah Atilla bende Horasan Türkmeniyim, Selçuklu torunuyum.

Telaferli akrabalarım var. anlattıklarını duyunca kafamı oradan oraya vurasım geliyor. Erbil Türkmenlerinin çoğu ırak kürtlerinin egemenliğine girmeyi kabul ediyormuş. Kerküklüler oturup ağlıyor zaten çok gördüm ben. bize ayakta ölmek yakışır hacı. ben böyle düşünüyorum en azından. öleceksek direnirde ölürüz, iki tane köpeğin zulmü karşısında değil. ben böyle düşünüyorum. belki yanlış düşünüyo olabilirim fakat kanım kaynıyor Türkmen şehirlerinde olanları duyunca.

sen neredensin, durumlar hakkında biraz bilgi verirmisin?
  • Dünya'nın neresinde olursa olsun Türk soydaşlarımın arkasındayım. Onlara düşmanca yapılan her adiliğin karşılığını bulması da tek temennim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

eyvallah Atilla bende Horasan Türkmeniyim, Selçuklu torunuyum.

Telaferli akrabalarım var. anlattıklarını duyunca kafamı oradan oraya vurasım geliyor. Erbil Türkmenlerinin çoğu ırak kürtlerinin egemenliğine girmeyi kabul ediyormuş. Kerküklüler oturup ağlıyor zaten çok gördüm ben. bize ayakta ölmek yakışır hacı. ben böyle düşünüyorum en azından. öleceksek direnirde ölürüz, iki tane köpeğin zulmü karşısında değil. ben böyle düşünüyorum. belki yanlış düşünüyo olabilirim fakat kanım kaynıyor Türkmen şehirlerinde olanları duyunca.

sen neredensin, durumlar hakkında biraz bilgi verirmisin?

ben ankaradayım 1. körfezden sonra göç etmişiz.
    orada akrabalar filan durumlar tam b.k. sürekli bir katliam varmış orda türkmenlere karşı. elektrik yok, su yok, altyapı yok. tam bir işkence hayatı kısacası

• peki hangi Türkmen vilayeti? burada ne iş yapıyorsunuz, durumlarınız felan iyidir inşallah? orada akrabalar varmı? ben Telaferdeki durumları biliyorum ama diğerleri hakkında pek bilgim yok. varsa bilgin paylaşırmısın bizlerle? direniş varmı halkın piskolojisi nasıl, Türkiye Türklerine nasıl bakıyorlar?
  • mekanları cennet olsun.

tüm pkk lıların ve onları destekleyenlerin allah belalarını versin.
  • DH nin halini bosuna tartismayin, Dh kendi halini goruyor, biliyorlar. Boyle kaldigi surece coluk cocuk dolucak ve sitenin hit'i artacagi icin reklam alimlari degerlenecek ve artacak. Hersey ticari yani.

Konu ile ilgili; Turkmenlerin yuz yillarca Ortadoguda sahipsiz, korumasiz birakilmasi sonucunda bunca yildir zaten soykirima ugradiklarini tarihi onemseyenler bilir. Cok gec degil, Saddam in yonetimi boyunca da Turkmenler yerlerinden edilmisler, en son Irak'in isgali sonrasi kurt yoneticelerce devam ettirilen Turkmen katliamlari televizyonlar ve basinda yer almistir.

Turkiye tum bu olanlari izlemistir, ve izlemeye devam edecektir. Her ne kadar iskembeden sallayarak cok guclu ordumuz, cok guclu silahli kuvvetlerimiz oldugunu savunduk durduk, ama ne zaman bunlarin islemesini istedigimizde sadece teror konusunda calisirken gorduk. Irak ve Iran daki Turkmenler bizim oz kardeslerimiz. Onlarinda sorumlulugu bize aittir. Ama bunu kime anlatacaksin. Olan oldu zaten. Izle Turkiye, izle... Bu genclikle daha cok izleriz...

Saygilar

• bende ilk defa duydum kendimden utandım vallaha.abuk subuk ne var onu biliriz bunu bilmiyordumbana

neyse .mekanaları cennet olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.