Şimdi Ara

14 yaşındayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler daha lise 1'im tipim ortalamanın üstünde allaha şükür ama bildiğiniz gibi sadece tiple olmuyo işler bende body e başlıyım dedim ama öyle çok kaslı değil fit olıyım azcık kasım olsun yeter dedikleri gibi benim yaşımda bodye başlamak boy filan kısaltırmı kısaltmazsa 6-7 aya fit olabilirmiyim ?

• anladım bura ölmüş bu ne beyler
  • boy kısaltmaz bazı spesifik hareketleri yapmazsan tabiki yanlız bana kalırsa daha yasın genc agırlıga baslamak yerine kendi kilonla calıs ozellkle barfiks, sınav yapmanı onerirm 1 sene bu sekilde calısırsın altyapı hazırlarsın atıyorm 2 sene sonra gercekten baslarsan daha hızlı sonuc alabilirsin
    sole bi program izliyebilirsin bence
    her gun 4 set sınav her set yapabldign kadar
    barfiks yine 4 set yapabldign kadar
    bench dips 4 set yine cıkarabildign kadar
    bir de hafif bi cift dumble atyorm 5 kiloluk bir dumble alıp omuz ve bicps de calstrabilirsin
    ama sen diyosan ki bole istemiyorm gercekten basmak istiyorum
    bir salona yazılmadan hic bisi olmaz
  • quote:

boy kısaltmaz bazı spesifik hareketleri yapmazsan tabiki yanlız bana kalırsa daha yasın genc agırlıga baslamak yerine kendi kilonla calıs ozellkle barfiks, sınav yapmanı onerirm 1 sene bu sekilde calısırsın altyapı hazırlarsın atıyorm 2 sene sonra gercekten baslarsan daha hızlı sonuc alabilirsin
    sole bi program izliyebilirsin bence
    her gun 4 set sınav her set yapabldign kadar
    barfiks yine 4 set yapabldign kadar
    bench dips 4 set yine cıkarabildign kadar
    bir de hafif bi cift dumble atyorm 5 kiloluk bir dumble alıp omuz ve bicps de calstrabilirsin
    ama sen diyosan ki bole istemiyorm gercekten basmak istiyorum
    bir salona yazılmadan hic bisi olmaz

Kesinlikle !!

• quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

evet beyler daha lise 1'im tipim ortalamanın üstünde allaha şükür ama bildiğiniz gibi sadece tiple olmuyo işler bende body e başlıyım dedim ama öyle çok kaslı değil fit olıyım azcık kasım olsun yeter dedikleri gibi benim yaşımda bodye başlamak boy filan kısaltırmı kısaltmazsa 6-7 aya fit olabilirmiyim ?

Aradan 3 yıl geçti, fit olabildin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaşta bodyden daha faydalı sporlar yapabilirsin.. Neye ilgin yeteneğin varsa o spora başla, hem ileride o sporda alt yapın olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 Yaşındayım boyum 162
    10 yıl önce açıldı
    15 yaşındayım boyum 165
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.