Şimdi Ara

140bg TSİ Golf vs Vtec2 110bg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
8.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Orda yarış oluyor dinledikleri parçaya bak.Seni pamuklara sarmalar sararım

İyi tespit.
  • İnsaf be bilader 110luk arabayla 140lık arabayı kıyaslıyorsunuz. Bide laf atıyorsunuz Hondaya. Gelin ozaman sizin 140lık Tsiya 160lık VTI verelim. Gözünüz performans görsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Video yine ofsayt

110'luk Vtec2 güzel yürür,125'likten ufak hızlarda her türlü hızlı.122'lik Golf'ü alır.Gel gelelim motordan başka birşey yoktur arabada

Arkadaş sende ikide bir bu tarz yazıp duruyorsun. Daha önceleride yazdın çok iyi hatırlıyorum. O arabada olmayıpta Golfte, Focusta, Astrada ne varsa yazda bilelim. Çok görme bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

İnsaf be bilader 110luk arabayla 140lık arabayı kıyaslıyorsunuz. Bide laf atıyorsunuz Hondaya. Gelin ozaman sizin 140lık Tsiya 160lık VTI verelim. Gözünüz performans görsün.

160lık vti a karşı 160lık TSİ
  • quote:

quote:

Video yine ofsayt

110'luk Vtec2 güzel yürür,125'likten ufak hızlarda her türlü hızlı.122'lik Golf'ü alır.Gel gelelim motordan başka birşey yoktur arabada

Arkadaş sende ikide bir bu tarz yazıp duruyorsun. Daha önceleride yazdın çok iyi hatırlıyorum. O arabada olmayıpta Golfte, Focusta, Astrada ne varsa yazda bilelim. Çok görme bize.

Ne Golf,Astra,Focus kadar yol tutar;ne bunlar kadar donanımlıdır(Yıl 2005 Vtec2 es'te sunroof standart idi ama hala otomatik klime yoktu),ne bunlar kadar iç mekan kalitesine sahiptir...Ne kaldı geriye?

• Bİr önceki kasa Civicte ne eksik diye sormuş arkadaş da, ne var ki diye cevap vereyim.

Aracı iyi tanımama rağmen hemen 2 tane söyleyeyim:

1. Araçta saat bile yok,

2. Torpido ışığı yok

Arkadaşımda bunlar yoktu şaka gibi
  • quote:

quote:

quote:

Video yine ofsayt

Ne Golf,Astra,Focus kadar yol tutar;ne bunlar kadar donanımlıdır(Yıl 2005 Vtec2 es'te sunroof standart idi ama hala otomatik klime yoktu),ne bunlar kadar iç mekan kalitesine sahiptir...Ne kaldı geriye?

Yol tutma olayına kesinlikle katılıyorum. Donanım eksikliği zaten tüm Japonlarda görülen bir durum. Ama iç mekan olayına katılmıyorum. 2000 model bir Civicte bile Astraya oranla daha yumuşak malzeme kullanılmıştır.

Ayrıca motor deyip geçmemek lazım. Bence aracın en önemli organı motor bölümüdür. Hondanın da motorları sorunsuzdur sizde biliyorsunuz. Yürüyen aksam, kaporta, şasinin dayanıklığı olarak pek karşılaştırmalara rastalamadım.

• Ben binip gördüklerimi söylüyorum,yumuşak malzeme kalite göstergesi değildir.Ayrıca dışarıda ne oluyorsa aracın içine duyuluyor,özellikle arkada.Motor dediğim gibi iyidir.Kaporta hakkında klasik japon kaportası yani pek dayanıklı değil diyebilirim.Şasi hakkında birşey diyemem ama Focus'taki rijitliği Civic'de kesinlikle hissetmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

İnsaf be bilader 110luk arabayla 140lık arabayı kıyaslıyorsunuz. Bide laf atıyorsunuz Hondaya. Gelin ozaman sizin 140lık Tsiya 160lık VTI verelim. Gözünüz performans görsün.

160lık vti a karşı 160lık TSİ

Al sana 170lik tsi'a karşı 160+modlu civic. 175hp civarı.(Hatta yoktur o kadar ama volan felan hafif ondan diyorum) Hemde vtec altı basmış vti, ölü yerlerde başlamış anlayacağın.

http://www.streetfire.net/video/golf-14-tsi-gt-170-vs-sword-civic-vti_210559.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 28 Temmuz 2011; 1:42:50 >

• ağırlık farkını irdeleyen az olmuş. arkadaşımın 106 gti ı 130 hp olmasına rağmen benim 180 hp octavia ile başa baş gidiyordu şimdi bu gti ın başarısımı? araçlardan birisi 950 kg birisi 1450.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

110Hp lik Rover 216si 2011 1.4 TSI 125 Leonu tokatlıyorsa bu her türlü

Rover'ın Stock olmadığı sesinden belli, Leon'un jantlara dikkat.
    http://www.youtube.com/watch?v=vEkMax-_ILs
  • Sevgili vosvos sever kardeşlerim herhangi bir hondanın tsi vw i gecebileceğine inandığımızı söyleyelim mevzuu kapansın , yoksa bak 125 lik olmadı hafif die 110 luk dediler oda yüksek hızlarda kesildi en sonunda chip li 160 lık geldi bence type-r ile polo gti kapışmadan bu işi kabullenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

110'luk civic 122'lik Golf'e nal toplatır.

140'lık Civic'in karşısında pek şansı olmasa da yine de ezilmemiş. Başa baş sayılır.

125 lik civic 122 lik golfun arkasından nal toplarken, 110 luk civic nal toplatacak. hee iyiymiş.
  • vtec ile tsi karsılastırılamaz zaten.
  • Herkes bildiğini okuyor yine.Seviyorum şöyle konuları
  • İyide arkadaşlar Birde kasa ve aktarma organları farkı var. TSİ motoru Hondaya koysak Hondadaki motoruda Golfe koysak aynı sonuç elde edilir mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Sevgili vosvos sever kardeşlerim herhangi bir hondanın tsi vw i gecebileceğine inandığımızı söyleyelim mevzuu kapansın , yoksa bak 125 lik olmadı hafif die 110 luk dediler oda yüksek hızlarda kesildi en sonunda chip li 160 lık geldi bence type-r ile polo gti kapışmadan bu işi kabullenelim

olurmu kardeşim yaaa, porsche avcıları tsi lar olduktan sonra vtec-vti-vtec2-dohc-sohc..vs kim ki tsi ı geçsin...töbe haşaaaa... dinimize göre şirk koşmaktan sonraki en büyük günahtır, yatacak yerleri yoktur bu münafıkların..topraga gömsen toprak kabul etmez bu zındıkları...o derece yani..

hondacılar size söylüyorum bakın, tövbe kapısı kapanmadan tövbenizi edin, ramazanda da full oruç tutun + 5 vakite 5 vakit daha katın namazınızı kılın + teravih namazınızıda hatimli kılın, belki yırtarsınız...yoksa tsi geçme haa..tövbe tövbeee, agzım kaymaya başladı

• civic vti vs golf gti videosunu heran birileri paylasabilir
  • Yahu vurmayın vw'cilere.Adamlar o kadar para veriyor premium araç alıyor.Geçen t-jet şimdide v-tec yapmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.