Şimdi Ara

1449 TL Asus Zenfone Max Pro Snapdragon 636/64GB/4GB/5000mAh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1449 TL Asus Zenfone Max Pro Snapdragon 636/64GB/4GB/5000mAh
    www.hepsiburada.com
    Asus Zenfone Max Pro ZB602KL 64 GB (Asus Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-max-pro-zb602kl-64-gb-asus-turkiye-garantili-p-HBV00000DTAZO

Resmi web sitesi:https://www.asus.com/tr/Phone/ZenFone-Max-Pro-ZB602KL/

Detaylı özellikler:https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_max_pro_(m1)_zb601kl_zb602k-9173.php

Cihaza google camera kurulabiliyor. Google camera farkı:https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/examples/

• Enteresan bir ürünmüş.
  • tavsiye edilir, geçen hafta android 9 da geldi...
  • Direkt batarya testlerine baktım youtube'dan, şöyle bir sonuç görünce şaşırdım doğrusu. 4K bataryalı Redmi Note 5 daha 5k bataryalı Asus ile kafa kafaya gidiyor.

• google camera kurulumu yaptıysanız eğer telefonunuz garanti dışı kalmış demektir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siyah olsa alınırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Rootsuz kurulabiliyor demek istemiştir arkadaş. Zira root ile hemen hemen her telefona kurulabiliyor.

Ayrıca root bile yapsan bile kaldırıp garantiye gönderebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 5 Haziran 2019; 2:29:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kronik sorunlari olan bir cihaz. Konusunda okumustum dh deki ana konusu...

Islemciyle alakali isinma ve kararsizlik vardi sd636 icin. Ses mikrofon birde dokunmatik ekranla.ilgili sikayetleri mevcuttu. Micro usb 2.0 olmasa keske fiyatina gore guzel.cihaz bas sar degeri dusuk ama bir sonraki serisini.bekleyin derim.

Asus max pro 2 modeli alinir. Bunun yerine oyunla isiniz yoksa 1375 tl ye super amoled ekranli 4000 mah li A20 alinir. Sarjlari asusla ayni gidiyor.

• Bende 4000 lik Galaxy A50 aldim, Eski telefonum zenfone4 max sarj konusunda cok daha iyidi,
    Ornegin Youtube izlerken Samsungun sarji su gibi gidiyor, telefon bostaykende sarji azaliyor Asusta boyle bir durum yoktu,
    Ama Asustada sabilite sorunu vardi, sebeke sorunu ve ekranda donma, takilma cok sıklıkla oluyordu,
    Samsung bu konuda cok iyi.

• İlk ciktigi zamandan beri kullaniyorum,henuz bir tersligini gormedim

• Gm9 Pro mu bu mu peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Kronik sorunlari olan bir cihaz. Konusunda okumustum dh deki ana konusu...

Islemciyle alakali isinma ve kararsizlik vardi sd636 icin. Ses mikrofon birde dokunmatik ekranla.ilgili sikayetleri mevcuttu. Micro usb 2.0 olmasa keske fiyatina gore guzel.cihaz bas sar degeri dusuk ama bir sonraki serisini.bekleyin derim.

Asus max pro 2 modeli alinir. Bunun yerine oyunla isiniz yoksa 1375 tl ye super amoled ekranli 4000 mah li A20 alinir. Sarjlari asusla ayni gidiyor.
    Cihaza sahibim,ana konusunuda aktif olarak takip ediyorum ve katılıyorum.Dediğiniz sorunların hiçbiri yok hocam,sadece dokunmatik ile alakalı sorun ilk sürümlerde vardı onuda yeni güncellemelee ile çözdüler.Telefonun donanımsal herhangi bir sorunu yok.
    Alacak arkadaşlara tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

Gm9 Pro mu bu mu peki?
    Gm9 pro sebebi snapdragon 660 işlemci ve super amoled
  • eraysgt kullanıcısına yanıt
    Gm9 pro. Başlıktaki ürünü birkaç ay önce sipariş vermiştim ve teslim bile almıştım. Bu süre zarfında gm9 pro radarıma takılmıştı. Asusu iade edip gm9 proyu aldım. Gayet de memnunum.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Bizde de asusun tableti var dedigin gibi arayuzle.alakali stabilite ve yazilimsal problemleri mevcut. Ama bu cihaz android one oldugundan fazla bu tur problemler olmaz. Ana konusunda da okumustum dokunmatik,sebeke, sesle ve mikrofonla alakali sikayetler vardi. Sayet dunyanin iki devi samsung veya iphone serileri gibi yazilimsal,donanimsal olarak genel manasiyla problemsiz degil.

A50.de bahsettigin sorunlar sanirim yazilimla alakali benim note 2 de 4.2.2 de o tur sorunlar yok. Bostayken neredeyse cihaz tuketmiyor , youtube da sarj bosalmasi ve isinma falan olmuyor ama cihaz cok kulustur

Bende a20 alacagim baktim sarj konusunda cok olumlu yorumlar var ekran 720ppi ve islemcide enerji verimliligi konusunda cok cimri yeni nesil exynos kullanilmis. Ekran suresi a50 de max ne kadar alabiliyorsun ? Birde uretim yeri neresi A50 nin ? Bendeki samsung note 2 made in korea yaziyor arkasinda ve harbiden kasa kalitesi,malzeme on numara. Telefon 6 yillik uzerindeki orjinal bataryasi ölü 4.5 saat ekran suresi veriyor,dokunmatik cam catlak,sarj soketi sorunlu zar zor sarj oluyor ama hala canavar gibi calisiyor

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Yazılımı optimizasyonu berbat asus un, bundan sebep 4000 ile 5000 mah yüzde 5 farkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.