Şimdi Ara

1488 TL MSI MAG CORELIQUID 280R ARGB 280R 280 mm Sıvı İşlemci soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1488 TL MSI MAG CORELIQUID 280R ARGB 280R 280 mm Sıvı İşlemci soğutucusu

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12003

• Bu çok kısa sürede bozuluyor, almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene sonu 800 900 civarındaydı o haliyle bile satmadı

Bunun yerine ml360r almak daha mantıklı. Amazon Almanya gönderiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.donanimhaber.com/msi-iki-sogutucusunu-geri-cagirdi--146124

• goku2 kullanıcısına yanıt

millete itelediller sonra geri çağırıyorlar, Ben 360mm almıştım yahu çıkır çıkır sesinden kafayı yemişlim 12 gün dayanamadım, Gönderdim iade 9900k ya gidip stok soğutucu takmıştım idarelik video izleyİnce 90 derecede geziyordu bunu bile göze alarak

• Bu işin uzmanı Corsair sanırım. 500 e aldığım soğutucu sorunsuz- sessiz çalışıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yorumları görünce iade edesim geldi.

İade etsem mi millet ? Yoksa dursun mu ?

Edit : inventus’u arayıp teknik destekten arkadaşlarla görüştüm. Bir sorun yok, alabilirsiniz. Mevcut 280mm olanlarda böyle bir sorun yok. Msi sitesinde de sadece 240 ve 360’larda sorun olduğu yazıyor.

Sonuç : satın alın, Msi müşteri hizmetlerine seri no verin. Sorun yok derse iade etmeyin. Fiyat bence iyi, dediğim şekilde denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 17 Mart 2022; 14:5:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 240r aldım kullanıyorum aylardır bir sorun yaşamadım 440 tl civarına gelmişti para iadesi ve Steam kodu hediyesiyle inventustan almıştım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapalı sistem olmasına rağmen zaman içerisinde terleme buharlaşma vesaire ile sıvılarını kaybettiklerini okumuştum. Yani motoru bozulmasa bile ömürlü aletler ve performasları git gide azalıyor demek oluyor bu. Birkaç senelik kullanım için fiyatlarının aşırı olduğunu düşünüyorum. Açık sistemler de nedense memlekette aşırı pahalı; altı üstü bir radyatör ve hazne bile AIO'dan çok daha pahalıya geliyor; nasıl ve nedenini anlamış değilim. Kışın hiç gereği yok da yalnızca yazın bazen ihtiyaç hissediyor insan kasa üstünden ve yanından ateş atmaya başlayınca. Doların yükselişi de çok koydu piyasaya. Hâla gönlüm gidiyor ama mantığıma bir türlü yatmıyor. OC de yapmıyorsanız tamamen şekil şukul çekmeye yönelik bir ürün gamı. 2013 yılında aldığım fanlar yaz kış her gün kullanmama ve sigara dumanına maruz kalmasına rağmen hâla çatır çatır çalışıyorlar, bir gram yavaşlama, sıkışma, eskime yok. Tozunu bile yılda bir ya alıyorum ya almıyorum.

Başlığı görünce öyle aklıma geldi. Neden ihtiyacım olmadığına kendimi bir daha ikna ettim. Neyse boşverin beni, kendi kendime konuşuyorum. Böylelikle bugün de para cebimizde kaldı. Yarın öbürgün Allah korusun bir GPU arızası yaşarsak, acil durumlar için parayı biriktirmeli. Saçma sapan kartlar olmuş 15-20k... Dolar bir yandan, enflasyon bir yandan, savaş bir yandan, sonumuz hayır olsun.

• Almayın, aldırmayın. 6-7 ay önce kapalı kutu şekilde sattım geçen gün adam döndü hocam faturasını kaybettim tekrar atar mısın servise göndercem bozuldu diye. İnternette de kaç kişide gördüm hep bozulmuş.

Sıvı soğutma da Corsair den şaşmayın.

• V2 lerde sorun düzeltilmiş olarak yabancı forumlarda bilgi geçilmiş, ilk serilerin bir çok üretim bandı hatalı. Msi bu konu hakkında açıklama yapıp sorunun farkında olduğunu geri çağrıldığını veya değişim yapıldığını söyledi. V2 versiyonlarda indirim olursa onlara bakın bu ürünler ekim kasım da geri ödeme ile 600lere düştü de aldı millet yoksa ederi yok. amazon germany gönderimli cm 360lık bu fiyatlara geliyor onları alın.

• Ateşle Barut kullanıcısına yanıt

İlla alacaksanız bunu alın çok çok daha kaliteli bir model.

1488 TL MSI MAG CORELIQUID 280R ARGB 280R 280 mm Sıvı İşlemci soğutucusuinventus
    PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH PH-GO240MPH_DWT01 D-RGB AIO Liquid CPU Cooler, Infinity Mirror Pump Cap Design, 2x Silent 120mm MP PWM Fans, 2x D-RGB Halos Fan Frames, White İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=11871

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 17 Mart 2022; 16:10:46 >
  • Marka ve ürün için bir şey diyemem. Ancak o işlemci soğutucusunun sesinden bıkanlar için sıvı soğutucular cidden iyi oluyor. 10 gün önce sıvı soğutmaya geçtim, dünya varmış dedim.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Ben bu sorunu kule tipi soğutucuma 2nci fanı takıp devirlerini düşürerek çözüm buldum.
    Sıvı soputucuların fiyatları gerçekten gereksiz pahalı ve çok riskli die düşünüuorum.
    Sıvı kaçağı durumunda üretici firma pc yi komple garanti kapsamına sokuyorsa başka tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekim sonunda 240r almıştım 670 liraya ama kutuda duruyor hala üşengeçlikten takamadım, yazın takarım diye bekliyor. sorun çıkmaz umarım 1488 TL MSI MAG CORELIQUID 280R ARGB 280R 280 mm Sıvı İşlemci soğutucusu 

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten karışık kafamı daha da karıştırdın

ne alaka?

en az 2 tane 120mm fanın var ve pompan da sesli. yarın birgün içindeki suyun buharlaşması, pompanın eskimeden ötürü su devrini yapmaması, pompanın bozulması, bağlantı yerlerinden su damlaması gibi risklerin de var.

bunu kullanıyorum 5800x 5050mhz görüyor 70 dereceyi geçmiyor, fan 1500 devirde tek bozulacak şey fan, 120mm fan istediğini tak.

yanlış olan şu insanlar ya stok soğutucu kullanıyor veya özenip sıvıya geçiyor. asla ve asla şu tip kaliteli hava soğutucular varken kimseye sıvı aldırtmıyorum.

• Kasım ayında çifte kampanya ile 420 TL'ye 240R almıştım. Geçen ay birden oyunlarda takılmalar başlayınca After Burner'i açtım ve işlemcinin 100 C olduğunu gördüm.

Hemen MSI RMA'yı arayıp durumu ilettim. 3 gün içerisinde bozuk ürünü yollayıp yeni sıfır değişim ürününü aldım. Şu an herhangi bir sıkıntı yok, umarım olmaz.

Öğrendiğime göre 240R'lerin bir kısmında üretim hatası varmış ve zaten MSI yakın zamanda 240R v2 çıkarıp bozuk ürünleri geri çağırdı.

Bana gönderilen ikinci 240R v1 bozuk ürünler arasında görünmüyor ama keşke v2 yollasalardı.

Ürünün daha 2.5 sene garantisi var ve açıkcası çifte kampanya ile çok uyguna aldığım için pek sıkıntı etmiyorum.

240R kullanan ama herhangi bir sıkıntısı olmayanlar ne olur ne olmaz şuradan kontrol etsinler ürünlerini. Eğer onay verirse sıfır 240R v2'lerini alsınlar.

1488 TL MSI MAG CORELIQUID 280R ARGB 280R 280 mm Sıvı İşlemci soğutucusuwww.msi.com
    MSI MAG CORELIQUID 240R / 360R Product Announcement
    https://www.msi.com/Landing/liquid-cooler-swap-application

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 18 Mart 2022; 0:57:22 >

• dOmi D kullanıcısına yanıt

Herkes ATX kasa mı kullanıyor sanıyorsun? ITX kasa kullananlar nasıl takacak bunu kasasına? Herkesin ATX kasası varmış gibi konuşması beni öldürüyor cidden.

Itx kasa kullanan adam oc sevdalısı olmaz, oc ile işi olmayan adama da bir sürü low profile custom soğutucu mevcut.

amazon
    Cooler Master MasterBox NR200P Mini-ITX-PC Kasa - sertleştirilmiş camdan yan duvar, mükemmel soğutma seçenekleri, dikey GPU ekran, aletsiz 360 derece erişim - beyaz
    https://www.amazon.com.tr/Cooler-Master-MasterBox-NR200P-ITX-PC/dp/B08BKPHHZ4

Random itx kasa baktım bunun bile genişliği 19cm, bendeki soğutucu 15cm 120mm, bir sürü 90mm versiyonu var her türlü itx kasaya olurlar, olmadı 4cm yüksekliğinde low profile soğutucular var.

Asla sıvı soğutma önermem dediğim gibi insanlar ya stok ya sıvı kıyası yapıyor yanlış.

Kendi görüşümdür. Kolay gele. 1488 TL MSI MAG CORELIQUID 280R ARGB 280R 280 mm Sıvı İşlemci soğutucusu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.