Şimdi Ara

14m2 oadaya klima tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar akdenizde yaşıyorum. ev en üst kat, kuzey ve batı cepheli, 14m2 yalıtımı iyi, odaya nasıl bi klima önerirsiniz fiyatı 1500ü geçmeyecek şekilde...

• sadece soğutma mı ?
  • hayır ısıtma soğutma: oda kışın güneş görmüyor, yazın basık kalıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0nt

hayır ısıtma soğutma: oda kışın güneş görmüyor, yazın basık kalıyor :D

:)) yalıtım iyi ise 9000 yeter hocam.. midea,zibro,airfel düşünebiilirsiniz.

daha yüksek derseniz

daikin

panasonic

mitsubishi düşünebilirsiniz..
  • hocam benim bildiğim kadarıyla onların hepsi 1. sınıf klimalar. fakat biz ilçede yaşıyoruz, ve ev ahalisi servisi problem ediyor. salonda 9 senedir siemens var yine siemens alalım diyorlar, ben samsungu da beğendim... yani burda satan yer olsa mitsubishi olacak...

bi de samsung 1000tl simens1200 tl fiyatı da iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0nt -- 1 Eylül 2012; 10:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0nt

hocam benim bildiğim kadarıyla onların hepsi 1. sınıf klimalar. fakat biz ilçede yaşıyoruz, ve ev ahalisi servisi problem ediyor. salonda 9 senedir siemens var yine siemens alalım diyorlar, ben samsungu da beğendim... yani burda satan yer olsa mitsubishi olacak...

bi de samsung 1000tl simens1200 tl fiyatı da iyi...

bence değişiklik yapıp bu sefer samsung deneyin. siemens de iyi gitmiş valla 9 sene.. veya 3. seçenek olarak siemens ile ortak olan Bosch'u tercih edebilirsiniz..
  • hocam 9 senedir servis çağırmadık, ha ufak kuzenim motorun yanına tavşan koymuş o da kabloyu kemirmiş o ayrı :D büyük ihtimal samsung olacak ama dediğiniz gibi bosch da olabilir. evdekilere kalmış artık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30m2 salona kaç metre petek?
    5 yıl önce açıldı
    Klima Tavsiye Lütfen 28m2
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.