Şimdi Ara

15.000 - 16.500 arası araç tavsiyeniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15.000 - 16.500 YTL arası araç bakıyorum ama aklımı çevremdeki kişiler aklımı çok karıştırdı. Bu nedenle sizden bana uygun bir çözümlerinizi paylaşmanızı rica edeceğim.

Bütçem: 15.000 - 16.500 YTL
    Kasa Tercihim : HB
    Günlük Yapacağım KM (İş): Günlük 50 KM + Hafta sonu gezintileri (cts ve pzr)

Hangi araçın Dizeli mi? Benzinlisi mi?, Hangi araç ekonomik vb..

Yardımcı olursanız sevirim..

Tşk.

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

http://www.akilli.tv/video/217317/Fiat-MAREA.aspx

''Kasa Tercihim : HB'' demiş arkadaş.Astra HB olabilir 1.6CD 2000 model o fiyata bulunur.
  • Ben sana SEAT IBIZA'yı tavsiye ederim. Sınıfının en donanımlı ve en iyi araçlarındandır. Ben de kendime araç bakıyorum ibizalara bayaa ısındım.

dizel/benzinli olayındaysa kararı yine sen vereceksin. benim tercihim 2-3 fazla verip dizel almak olacak. satarkende zaten 2-3 fazla sattığın için oradan bir kaybın olmuyor.
  • O paralara güzel bir astra cd hb alınabilir..
  • Günde 50 km.ye benzin çok gelir...
    Dizel daha mantuklı...
    Kapalı otopark gibi dertlerin yoksa ben olsam LPG seçerdim... Dizelden daha ekonomik...

ya da
    O fiyata 2003 civarı Citroën C3 bulurdum... Temizinden... En az yakanı odur... Sen de güzel bakarsan sorun çıkartacağını sanmam...

Veya LPG'li Ford Focus HB
    Veya LPG'li 2000-2001 Astra HB
    Veya Dizel Corsa (1.7 DTI modelleri perk tutulmuyor ama benim en çok hoşuma giden o... Canavar gibi.. Ama 3 kapılı) (12.000'e bulunur)

En güzeli internetten fiyat aralığını girip kendi şehrinde arama yap... Sonra oradan neleri beğendiğine bak.... Tercihini 5-6 modele kadar düşür en kötü ihtimalle... Sonra burada sor, daha yardımcı olunur... Kasayı beğenmen de çok önemli... Her şey yakıt değil ki....
  • Mesajlar için herkese teşekkürler..

Internet üzerinden araştırıp kendime bir liste hazırlıyorum, berlittiğiniz gibi seçenekleri biraz daraltmak gerekiyor. Kesinlikle dizel bir araç almaya karar verdim. KM'si düşük ve bakımlı bir araç bulmak biraz zor çünkü aklımda tam olarak marka oturmadı, bu konuda biraz daha terlemem gerekiyor anlaşılan ..
    Tşk.

quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Günde 50 km.ye benzin çok gelir...
    Dizel daha mantuklı...
    Kapalı otopark gibi dertlerin yoksa ben olsam LPG seçerdim... Dizelden daha ekonomik...

ya da
    O fiyata 2003 civarı Citroën C3 bulurdum... Temizinden... En az yakanı odur... Sen de güzel bakarsan sorun çıkartacağını sanmam...

Veya LPG'li Ford Focus HB
    Veya LPG'li 2000-2001 Astra HB
    Veya Dizel Corsa (1.7 DTI modelleri perk tutulmuyor ama benim en çok hoşuma giden o... Canavar gibi.. Ama 3 kapılı) (12.000'e bulunur)

En güzeli internetten fiyat aralığını girip kendi şehrinde arama yap... Sonra oradan neleri beğendiğine bak.... Tercihini 5-6 modele kadar düşür en kötü ihtimalle... Sonra burada sor, daha yardımcı olunur... Kasayı beğenmen de çok önemli... Her şey yakıt değil ki....

• Ben 3 aydır terliyorum, şimdilik! IBIZA'da karar kıldım. Arabayı kasım/aralık ayında almayı düşünüyorum. Belki de o zamana kadar başka bir alternatif üzerine eğilirim. Zor işmiş araba almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simetri -- 12 Ağustos 2008; 23:33:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.