Not: Accent 1.5 CRDI istiyordum ancak motorcu ustalar 3 silindir olduğu için vazgeçirdiler :(
Dostum Albea lar iyidir isini fazlasıyla görüp sorunsuzdur. Az maliyetli her yönden,
1.3 motor , dizel, 2006 model, biz 17 ye aldık, senesini 2004 gbi modele çevir hesap senin hesabına uyar, ve yahut renault sedan grubuna bakabilirsin, opele de bak derdim ama opel seni yorar ve üzer biraz..
2004-2005 citroen xsara.
2004-2005 citroen xsara.
accent nabıcan hocam şahinden farkı yok. ne abs ne airbag var
Güvenlik paketli[ABS,ÇİFT AİRBAG] sedan Honda civic 1.4i S benzinli motorla bile az yakar[30-35krş] LPG ile 18-20 krş arası yıl sıkıntı olmazsa tercih edilebilir . [HB sahibiyim, özelden pm atabilirsiniz.]
quote:
Orijinalden alıntı: BloomEsk
Dostum Albea lar iyidir isini fazlasıyla görüp sorunsuzdur. Az maliyetli her yönden,
1.3 motor , dizel, 2006 model, biz 17 ye aldık, senesini 2004 gbi modele çevir hesap senin hesabına uyar, ve yahut renault sedan grubuna bakabilirsin, opele de bak derdim ama opel seni yorar ve üzer biraz..
Hayırlısı olsun. Taksiciler hep onlardan kullanır, sorun çıkarma olasılıkları daha düşüktür diğer modellere göre.
quote:
Orijinalden alıntı: erkuserdem
quote:
Orijinalden alıntı: BloomEsk