Şimdi Ara

15 20bine en seri araba nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yasina giren kucuk kuzene 15 20 bin civarina bi araba alacagiz. 21 22 felan olmaz 20nin ustune cikmayalim. Yakit performans acisindan en iyi araba nedir ? Mesela astra f en iyisi benim bildigim. 1.6 100bg 16v 4 ileri tam otomatik ama 0/100 11 saniye 200ude deviriyor ha yuksek hiz onemli degilde seri ve otomatik olmasi onemli. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15-20 bine alacağın araba en az 10 yaşında ve 0-100 den son hızın 200 olmasından bahsediyosun, 18 yaşındaki bi çocuk için fazla değilmi bu rakamlar, 0-100 e 5 saniyede çıksa ne olacak acil sınava mı yetişecek?

ha o paraya ne alınır dersen peugeot 106 en mantıklısı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eritroblastosis -- 17 Temmuz 2015; 2:25:42 >
  • 20 bin liraya satın aldığım 2000 modek volvo s40 1.9 t4 ün seriliğini arıyorum

• eritroblastosis kullanıcısına yanıt
    Yasi gencken eglensin biraz. Bir arkadasinin astra hb si vardi mesela lpg ile test ettim 11.3 saniye 0/100ü var 170 180 yapip biraktim ama 200u devirmesi garantidir sanirim. Hani zaten oyle yuksek hiz onemli degilde seri bi arac otomatik ve eski atmosferik olmasina ragmen. Bide mesela beyaz olacak hb olacak sislere xenon arkaya cakar takar yok saka saka izin vermem oyle seylere zaten apaci degil ama kafasinda beyaz hb alip vectra a janti takmak var. 4 kalin kol vectra a janti aratsaniz cikar zaten. Photoshoptan yapmisti cok orjinal ve şık durdu. Bitek jant lastik yay ve cd usb li teyp dusunuyor o kadar

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Otomatigi cok yakar heralde ama arabanin ucacagindan eminim. Veya 2.0 tipo nasil olur 150bg 5 silindir. Manuel olur tüp takilir. Hem 9 10 bine jant lastik yay ses sitemi bakim dahil oluyor. Artan 5 10 milyarida omurluk yakit yapsin

• quote:

Orijinalden alıntı: VuTuTuTuYapma06

Otomatigi cok yakar heralde ama arabanin ucacagindan eminim. Veya 2.0 tipo nasil olur 150bg 5 silindir. Manuel olur tüp takilir. Hem 9 10 bine jant lastik yay ses sitemi bakim dahil oluyor. Artan 5 10 milyarida omurluk yakit yapsin

forumda kimse inanmadı 20 litre lpg ile şehiriçi 250 km gittiğine

• dün passat 1.6 otomatikle dik bir yokuşu çıkayım dedim araba nerdeyse duruyordu
    arkadaki su damacanası dolu kamyonet yol istediğinde rezil oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 Bine kadar araba önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daihatsu Sirion 1. Nesil 2004 2005 model 1.3 102 beygir daha serisini bulamazsın.

• Fiat bravo 2.0 hgt o paraya alinabilecek sen seri arabalardan biridir.
  • quote:

Yasi gencken eglensin biraz. Bir arkadasinin astra hb si vardi mesela lpg ile test ettim 11.3 saniye 0/100ü var 170 180 yapip biraktim ama 200u devirmesi garantidir sanirim. Hani zaten oyle yuksek hiz onemli degilde seri bi arac otomatik ve eski atmosferik olmasina ragmen. Bide mesela beyaz olacak hb olacak sislere xenon arkaya cakar takar yok saka saka izin vermem oyle seylere zaten apaci degil ama kafasinda beyaz hb alip vectra a janti takmak var. 4 kalin kol vectra a janti aratsaniz cikar zaten. Photoshoptan yapmisti cok orjinal ve şık durdu. Bitek jant lastik yay ve cd usb li teyp dusunuyor o kadar

Yasi gencken eglensin biraz derken ?? Seri arabayla surat yaparak gezince eglencemi oluyor ? 18yasinda ehliyeti alir almaz arabaya binince soformu oluyor ? Bence illa alinacaksa az yakan cok kacmayan bir araba alin ki hem az yaksin bol bol gezsin. Hemde yasinda verdigi heyecanla trafikta magandalik yapip hem kendinin hemde baskalarinin canini riske atmasin.ondan Ne kadar buyuksunuz ondan bilmem ama bilincli bir buyugu iseniz onu buna yonlendirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Şoyle alinabilecek 1 2 ilan atabilir misiniz

• ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    Bravo mu yoksa tipo mu alinmali peki ? Yani tipo alinip aradaki fiyat farki 1 senelik yakiti cikarabilir:))

• ilk arabası seri olursa ona hata yaptirabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

Yasi gencken eglensin biraz derken ?? Seri arabayla surat yaparak gezince eglencemi oluyor ? 18yasinda ehliyeti alir almaz arabaya binince soformu oluyor ? Bence illa alinacaksa az yakan cok kacmayan bir araba alin ki hem az yaksin bol bol gezsin. Hemde yasinda verdigi heyecanla trafikta magandalik yapip hem kendinin hemde baskalarinin canini riske atmasin.ondan Ne kadar buyuksunuz ondan bilmem ama bilincli bir buyugu iseniz onu buna yonlendirin.

Hocam arkadaşın nicke bakın sonra bloklayın arada oluyor böyleleri

• Megane coupe lere bakın bence en mantıklısı bu

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    Allahimin lanetlisi ne diyor nickime

• Fiat Palio Sporting bi araştırın derim

• quote:

Şoyle alinabilecek 1 2 ilan atabilir misiniz

Şuan mobildeyim ama bir ara atarim.

• 106 gti, saxo vts.

1.6 118 hp ağırlık 900 kg felan 0-100ü 8.7 saniye.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Ov şit men performansli ikili bu. Hakkat bi 106 alsa ne olur ki freni yol tutusu cok mu berbat ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.