Şimdi Ara

15.500 TL 2008 MODEL MAHİNDRA JİP - ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mahindra-15500-tl-2008-model-gercek-jip-acil-satilik-168514049/detay/

Aracım 2008 Model,4X2 versiyonlu, 2.5 tonluk, 2600 motorluk, 1.90 mt yüksekliğe sahip arkadan çekişli gerçek bir dağ jipidir.Asfalt jipleriyle asla karıştırmayın. Her türlü bozuk yola,dağa,bayıra banamısın demeden çıkmaktadır.Az araziye ava gitmedim kendisiyle.Deposu 56 litredir.Bir depoyla devrinde kullanıldığında şehir içi şehir dışı karışık 750-800 km arası gitmektedir.Motorunu düzenli bakımını hep yaptırdım.2500-3000 km önce marş dinamosunu,şarj dinamosunu ve debriyaj setini kendi cebimden değiştirdim.Çok az pazarlık payı vardır.Takas düşünmüyorum.Nakit gerekli....
    Kredi borcumu ödemekte sıkıntı çektiğim ve kazası olduğu için aracımı bu fiyata satıyorum.Yalandan yüksek fiyat yazmamın anlamı yok.
    Kaskoya kayıtlı 1000 tl kadar masraflı bir kazası vardır.Yan tarafı komple boyanınca renk farkı oluştuğu için tamamını boyatma kararı aldım. Kazanın fotoğrafları ve hasarı gösteren fotoğrafı da yükledim.Fotoğraflara bakarak ne derece dayanıklı bir şaşeye ve kaportaya sahip olduğunu görebilirsiniz.

Lütfen abuk subuk fiyat teklifleriyle gelmeyin.Uyduruk şahinler bile 13-15 binlira.Her ay sıkıntı çekerek kredi borcu ödediğim için bu fiyata satıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR__EREN -- 16 Haziran 2014; 1:16:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.