Şimdi Ara

15 derece Biranda Değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • battlefield bad company 2 oynarken pc reset atıyordu ama diğer oyunlarda yoktu böyle bir problem bugün everesti açtım yüksüz cpu 37 derece oyunu açtıp bir süre sonra aşağı alıp ısıya baktım 78-80 gösteriyordu sonra oyunu kapadım ve ısı direk 65 olarak göstermeye başladı şimdi gerçekten bukadar ısınıyormudur yoksa oyun yazılımsal bir hata olarak bilgisayarın işlemciyi olduğundan fazla sıcak görüp reset atmasınamı sebep oluyor ?

• bu arada oyuna girer girmez bad company2de 80 oluyor modern warfare 2 yi saatlerce oynadığım 60-65 derece
  • Hangi işlemciyi kullanıyorsun? Oc yaptınmı? Biraz daha bilgi verirsen iyi olur
  • işlemci yük altına girdiği gibi aşırı derecede ısınmaya başlar.yük altından çıktıgı gibide soğutucu yardımıyla soğur.yalnız değerler garibime gitti.37 dereceden 80 dereceye çıkmaması lazım.soğutucu işlemciye tam baskı yapmıyo olabilir.fan yüzeyi toz tabakası kaplı olabilir.
    oyun içinde reset atmasıda ekran kartının aşırı ısınmasına veya yeterli gücü alamadıgına işarettir.
    sanırım sizim komple kasa içi bakım yapılması gerekiyor.malum yaz sıcaklıklar daha fazla bu aylarda bileşenlerdede..
  • işlemci 7500 intel , temizliğini yaptım bugün yüksüz 35 derecelerde dediğim gibi diğer oyunlarda problem yok işlemci ocli 3.4 e çektim ama voltaj otomatikte belkide buyüzden gereğinden fazla güç çekip ısıtıyo işlemciyi bir bakıyim ona
    ekran kartı normal ısılarda çalışıyor hatta rahatlasın diye fanınıda hızlandırıyorum acaba cpu fanı içinde hızlandırmamın bir yolu varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishermanx -- 4 Ağustos 2010; 16:19:42 >
  • biostan ayarlarını değiştirmediysen fanı otomatik olarak ayarlaması lazım.
    Saat hızları normal ikende sıcaklıklar yüksekmi? Yoksa sadece ocli ikenmi? Yine aynıysa soğutucuyu tekrar monte etmeyi deneyebilirsin. Bikere benimde başıma gelmişti Yeni bi macun sürmüştüm. Güzelce montajını yapınca düzelmişti.
    He bide stok soğutucumu kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmc
    işlemci 7500 intel , temizliğini yaptım bugün yüksüz 35 derecelerde dediğim gibi diğer oyunlarda problem yok işlemci ocli 3.4 e çektim ama voltaj otomatikte belkide buyüzden gereğinden fazla güç çekip ısıtıyo işlemciyi bir bakıyim ona
    ekran kartı normal ısılarda çalışıyor hatta rahatlasın diye fanınıda hızlandırıyorum acaba cpu fanı içinde hızlandırmamın bir yolu varmı

voltajı autoda bıraktıysan olabilir el ile ver voltajı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki kaç volt vermeliyim bunu nasıl anlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmc
    peki kaç volt vermeliyim bunu nasıl anlarım

Deneyerek bulacaksın doğru voltajı
  • oc yaptıysan önce işlemci ve ram hızlarını bi stabil hale getir. İşlemci için prime95 small test i uzun süre çalıştır ram için de blend çalıştırabilirsin. baktın sıkıntı yok işi biraz abart linX gflop testini bitirmeyi dene

oyundan oyuna işlemden işleme fark eder tıpkı yukarıda söyledigim programlar gibi bi oyunda 5 saat sorun yaşamazsın digeri 2dk da atar.

kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.