Bildirim
15 gb 1000 dk 100 sms 59 tl gecis yaptim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
12GB için 63 lira isteyen bir operatör için gayet iyi kampanya.
Güle güle kullan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geyet iyi
tesekkurler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Buna herkes geçebilir lifecell sarı günler paketin ismi bende geçmeyi düşünüyorum turkcelle göre bence uygun fiyat
Oparatör değiştirmeden haberim olsa geçerdim bu tarifeye -
Taahhutum bitmisti 51 tl 5 gb dediler. Vodafone faturasiza gectim. 2 gun sonra buna gececegim. Cok iyi fiyat.
Türkcell den Tütktelekoma geçeli 10 gün oldu, türkcelle geçecektim başka paket için 30 gün beklemem gerekiyordu? Acaba bunda süre sınırı var mı? Yoksa direk başvuracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panlist -- 13 Haziran 2019; 20:24:27 >
Ben öyle bi şart olacağını sanmıyorum ama bayiye yada müşteri hizmetlerine sormak daha sağlıklı bu paket bir daha kolay yakalanmaz bence geçmek lazım çünkü sınırlı süre diye biliyorum
Faturalıya geçip bu paketi alınca fatura sadece 59 TL mi gelecek arkadaşlar? Başka bir ücret vergi falan çıkacak mı faturada?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X